H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

(dari kiri) kak syuhada, kak irliana, SHAM(ketua pengawas) n, fauzi sulaiman...
me with haziq...kat tmpt kitOrg amek gmbr ni la diOrg ngamOk...ahakzzz..
me with ariff irfan..adei..lemah jantung aku...
mase nih aku baru lps "tenangkan diri" aku slps insiden "mengucapkan kata² cinta.."

shamsal..mase ni dier pOsing ngn member aku, Hamizah...tp, aku nih jahat..aku potOng gmbr si Hamizah tuh...hahahaha...naseb r...




aku bkn xnk cerita, tp, xde mase la...(ye ke xde mase??ahakzz...lupe r...)sO, skrang ni aku nk cerita la nih...meh bace, meh...


18.8.07(sabtu) hari tu, BKP skOul aku anjurkan jamuan akhir tahun utk semua pengawas sekolah...tahun ni, batch aku yg handle jamuan tuh...sebelum jamuan tu, aku sgt xsuke nk arrange jamuan tuh..xtaw la knp...hahaha...aku berharap sgt jamuan tu cpt habis..tp, aku xharap pown ape² kecelakaan jd kat majllis tu...


Malangnya, perkara yang xdiingini jd jugak...mase memula majlis tu berlangsung, ok jer..lancar..tp, bila smpai kat persembahan utk fOrm 5, majlis jd kecOh..sbb, lap tOp member aku xdpt nk run lagu yg diOrg(pengawas fOrm 5) kasik tu... diOrg kasik USB tu hari sabtu tu jugak.. sape srOh,kan?? pastu, nk ngamOk lak... ske ati jer... tp, lpas tu majlis cOol balik..


Masa majlis tu berlangsung, ada la beberapa perkara yg aku xpuas hati..yg apling aku xske skali ialah mase game kOtak beracun...tahun ni kes gelas jatuh sbb baling kOtak xjd la plak..sbb, ade cara yang efektif utk mengelakkannye..hahaha...;p ape yg membuatkan aku xpuas hati denda yg dikenakan tuh..memula diOrg srOh org yg terkena tu ckp "aku gila" sebnyk 3 kali...ade ke ptOt dpn VVIP wat mcm tuh?? pstu, org lain plak..minah ni dpt denda yg kena ucapkan kata² cinta kat sOrg mamat...minah tu xtaw nk pilih sape...pastu, member aku yg merangkap pengerusi majlis tu cdgkan Ketua Pengawas kitOrg...gila ke ape??minah tu plak ikOt jer...tu yg aku geram tu..mase hadirin dOk sebut nama fauzi, xnk plak dier wat...nyampah tOl aku...Ketua Pelajar tu hensem la dOwl..byirap aku...si Afif pown satu, sape srOh sebut name si sham tuh?? eeiii!!!! tu yg aku bengang sgt tuh... trOs mOod aku xelOk..majal btOl la...sabO je la...mmg padan la pown majlis tu kecOh pOwn! ahakzz... jahat tOl aku nih...


k r..penat tgn aku nk menaip nih...wat mase ni, ni je la dulu,ek??? klau aku ade crite lg, aku stOry,k?? daaa~ (tngk la gmbr kitOrg kat jamuan hari tuh...gmbr tu je yg aku ade..yg laen ade kat member aku, AFIF...ptOtnye, dlm kamera adik aku pOwn ade gak, tp, dh terdelete...ntah mcm mane bleh ilang pOwn xtaw..heheh...sbnrnye, hilang mase aku transfer gmbr masOk dlm cd ler...)


updated on 4/12/2012: Rempit nya ayat! hahahaha.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..




Ikrarku hanya satu

Menimba pengetahuan

sedaya mungkin

namun apa dayaku

tatkala terpandang

senyum ikhlasmu,

hatiku bergetar

Ikrarku mula goyah


Kucuba patrikan semula Ikrar

yang suatu ketika dulu amat utuh

Demi sebuah impian

yang diimpikan insan tersayang


Senyum manjamu

mengganggu sanubariku

yang selama ini damai

dengan impian nan satu

ingin ku balas senyummu

bimbang impian tinggal impian


Ikararku patrikan

Tekad ku simpulkan

Ingin ku gapai impian nan satu

Dan ingin juga aku

Bingkaikan senyum manismu


Aku Yang Menginginkan mu:

syiqa

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang