H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

hye hye hye!!!

lama dah syiqa x membebel@merepek kat sini... smpaikan Aliff Aziz munye celebratiOn pun tak sempat nak tulis kat sini even dah dekat 2 bulan berlalu :) tp, tak pe la yer..janji syiqa tulis ni... :P

Pada 22 Februari lepas, kami di jemput oleh pihak Sony BMG untuk menghadiri sesi "Press Conference" di Planet Hollywood...Kami buat surprise utk Aliff...kami bawa kek dan giant birthday card~best!! Happening gler~ yang paling best, syiqa bwk kek tu kat Aliff!!! hehehe.. itu story kat Planet Hollywood.


Updated on Thursday,6 November 2008:


Story kat A&W lain pulak ceritanya. Disebabkan I malas nak story pjg2, I letak aje la gmbr2 yg ada... Ekslusif ni! hahahahahah.. tengok la kemeriahan yang fans Aliff rasa bila bersama dengan idola mereka ni.. (Idolaku jua.. tp, nak ngaku, takut orang kata I OVER laks!) btw, klau nak apa-apa info, u all bleh layari laman web rasmi Aliff Aziz. Macam-macam info ada! enjoy!







SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang