H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Time: plus minus 3.30
Date: 28 Oktober 2008
chat partner: teacher Yazz

Content:

syiqa : ptg ni last
syiqa : sedih
Yazz : bagi la coklat satu kotak
Yazz : n say thank you n goodbye
syiqa : x maw la
syiqa : dah cukup malu dah ni
Yazz : then minta maaf atas segalanya
Yazz : suruh dia doakan
Yazz : profesional le
syiqa : xmo xmo xmo
syiqa : isk
syiqa : dia bleh profesional
Yazz : ckp kat dia jgn amik hati yg kat blog tu saja suka2
syiqa : sy tidak seberani itu walaupun ade org ckp sy terlalu berani
syiqa : ;)
Yazz : berakhirlah sebuah angan yg tak menjadi
syiqa : huwaaaaaaaaa
syiqa : teacher ckp gtu buat sy sedih ni
syiqa : :((
syiqa : hahaha
Yazz : semoga angan ini menjadi memori indah dalam hidup syiqa
syiqa : mmg dari awal lagi sy taw dia cuma angan yg hanya dtg dlm mimpi yang lena
syiqa : hari dah nak siang
syiqa : sy pun dah nak terjaga
Yazz : ok bila bangun langkahlah dgn lebih matang dan berani
syiqa: walaupun sy paksa supaya x terbngun, tp, terjaga jugak
syiqa : hahahaha
syiqa : insya-Allah
syiqa : doakan yer :)

hurmm.. kalau ni cerita novel, cerita ni consider:-

tergantung

OR

sad ending story?
YOU CHOOSE!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang