H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Tadi, Zulaikha bagi I cup cake! hehehe... so sweet la! pssttt.. Bukan I sorg je dapat. ade la beberapa org kawan rapat kitorg yang dapat cake tu. Masa dapat tu, I x sabar nak makan. Tapi, apakan daya.. haish! xper la.. Malam je la! hehehehe.. then, lepas I balik tuisyen tadi, I, my mom ngn my sis pegi "carefour" becoz nak carik baju untuk I pegi majlis tunang cousin I next week. Tak pun, untuk pegi wedding next month. I pun x sure nak pakai masa bila.. hehehehe... Bila balik rumah, I kerjakan la cup cake tu!

Cantik je reka bentuk dia. But, I x peduli.. I makan je la cake tu! hehehe.. SEDAP,OK! gyahaha.. my sis pown ckp sedap!

"Zue, aku nak lagi weyh! :P"

Psssttt.. I terlupa la nak capture gmbr cup cake tu! hahahaha.. sorry la yer! ;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang