H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


hehehehe... Petang tadi, masa kelas tuisyen, I datang lambat 5 minit taw, then, I tak dapat la duduk tempat biasa I tu. Then, I pura2 la merajuk ngn Ainaa bcoz x mempertahankan kerusi I tu.. Tp, tu gurau2 je,ok? bukan merajuk betul2 pun! hehehe.. I pun faham.. Ramai orang dalam kelas tu. Crowded giler! hehehe.. naseb la...

Yang bestnyer.... I duduk sebelah sorg mamat yg CUTE! hehehehe.. I taw nama dia, tapi, xmo la tulis kat cni! hehehe.. keep it as a secret ok? don't tell him! hahahaha.. :D

Pas ni maybe dah x jumpa lagi(sbb minggu ni last) btw, I perasan sumthing! That guy yang cute tu xde dalam kelas harian biasa. Dia juz ada dalam kelas seminar ni jerk.. hehehehe...

Masa kelas Math habis, Ainaa balik la. Sebab Ainaa x amek kelas Sejarah.. Then, Putri tanya I "syiqa, nak duduk depan x?" then, I buat-buat palingkan muka n cakap "nanak!" (saje nak mengada!) then, Ainaa ngn putri ketawa. Putri cakap "ala! syiqa merajuk,eyh?" hehehe.. mne de! sebenarnya, Syiqa nak duduk sebelah mamat cute tu! hahahahaha...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang