H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Akhirnya, apa yang I takutkan dah pun berlaku... diam tak diam, dah smpai ke penghujungnya! hari ni last day kelas Mr al-junid tu. :) btw, doa Ainaa tak dimakbulkan Allah... nak taw doa ape? rahsia la.. nnt Ainaa marah.. xleyh story! :P dalam kelas Physics tadi, dua kali Ainaa kena usik ngn Mr Al-Junid tu. First, Mr Al-junid ckp "yela.. ni kelas Physics. bukan kelas add math!" hehehehe.. org lain gelak jer. but, diorg xtaw ape yg berlaku! even I ngn Ainaa pun tak faham! :P

Dear Mr Al-Junid,
We're waiting for your reason,ok? plus, saya masih tertanya-tanya, siapa orang yg menduduki tempat ke-3 dalam carta orang yang saya sayangi tu! (psssttt.... yang cikgu 'teka'hari tu! :P )
haaa...satu perkara lagi.. mana cikgu dapat idea untuk search "puteri sepi syed anwar" kat google yer?
second time dia usik Ainaa pasal... hurm.. yg ni xleyh crite. Kena jdkan sbg satu rahsia. klau sume benda nak story, dah xde la yg istimewanya,kan? ;)

but, pasal raja x concentrate dalam kelas pun ada jugak. Mr Al-Junid jadi baik ari ni sbb dia nak org ingt dia sbg seorg yang baik! gyahahahaha... I ingt kata2 dia kat Raja " I can remember you 10 years later. Sbb, tak fokus! korang pulak akn ingt yg yg macam ni!" hehehehe... mengikut pengamatan I la kan.. ni ikut mata rabun I ni la.. Mata Mr Al-Junid tu macam ada colour merah ckit... hehehehe... My feeling masa tu? rahsia! hahahahaha... but, overall, dia baik AND agak manja la tadi :P

Hurmm... What about me? Will you remember me if you see me 10 years later?? I don't think so... People come and, go, right? ;)
Masa kelas habis, Mr Al-Junid say "bye bye" kat semua org.. huwaaa.. last goodbye from him! gonna miss him so much! :(
He will be my precious memory...
I will remember every single thing that he 'taught' me..

May I say, thanks for everything...
You light up my life and brings me joy..!
Now, as I am reaching steps towards my dreams, you will go and leave me alone by myself..
But,
do remember....

All those precious moments with you will remain forever till i put them to an end..!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang