H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


tadi kelas terakhir kitorg ngn cikgu anwar...
(28 oktober 2008,8.00 pm-9.30 pm) hari yang akn dikenang! :P lepas kelas, kitorg lepak kat kedai mamak. (restoran deen) nasib baik ari ni kelas abes awal. Plus, mama pun x marah. so. i join la mereka2 tu :) kitorg tu ialah Putri,I, Teha, Amir, Syafiq... dalam kitorg sembang2 tu, adalah beberapa story yang keluar. For sure la story pasl cikgu Anwar tu ;;) shhhhh.... xleyh story kat cni... cerita tu ekslusif :D Disebabkan lepas ni mereka tu dah x boleh nak mengadu,( xleyh caya jugak. sbb, diorg bleh call or sms jer cikgu anwar tu!) I pun buat la beberapa pengakuan ekslusif... gyahahaha.. xde la ekslusif mne pun. tp, tu dikira pengakuan la :D hurmm.. dengar2 cerita, Cikgu Jufree x jd buat kelas tmbahan ngn kitorg. xper la. Kalau ada rezeki, kita jumpa lagi yer, cikgu! :)

Btw, I cakap kat Syafiq, lepas SPM ni, klau I x lepas, I nak ikut plan B.. Plan B I is "amek kursus kahwin!" then, Syafiq bagi satu peringatan kat I " kalau nak kahwin, carik pasangan yang betul-betul sesuai. Aku cakap betul ni!" Of course la! takkan nak main rembat je,kan?? klau nak main rembat, sure sekarang ni senarai ex-boyfriend I dah berjela-jela,kan? ;) psssttt... memang la semua orang tak perfect. But, there is one guy yg I rase PERFECTLY PERFECT! hehehehe :p

pssstt... kantoi la ngn amir haiqal. Dia usha my hp. pastu, terjumpa laks beberapa keping gmbr _________. hahahaha.. kantoi weyh! :( amir nak amek gmbr2 tu, tapi, sorry la kawan! tu ekslusif,ok? hahahaha.. private property! ;;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang