H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


He juz shaked his head.

That's mean, It wasn't him!

Fuh!

Lega bila dah bgtaw dia pasal kekurang ajaran fans dia yang B****! hahahaha.. ;)

Even macam rude, but, puas hati!

but, nak percaya ke cakap dia tu?aiyoO!

gyahahaha

I've told u....

Never underestimate the power of an extremely pissed off woman!

hurm.. juz forget about it..

Ni nak story pasal Amir Haiqal plak.

Masa waktu break tadi, Amir pegi pejabat. Time tu I tgh sembang2 ngn Kak Siti sebab masa tu I bayar yuran. So, chit chat la ckit ;) Then, Amir tanya,"Nampak _______ tak?" I jawab la " Kitorg tak jaga dia!" ;) pastu, nak taw ape amir cakap? "dia kan boy friend syiqa?" cis!cis! cis! KONSPIRASI!!! (nasib baik kelas dah nak abes...so, impaknye xde la teruk sgt)

I story kat Ainaa, Ainaa cakap, "klau orang lain dengar, habes la awk!" hurm!

lantak la :D
psstt...I x nmpk mamat cute semalam kat dalam kelas physics. But, dalam kelas Bio dia ada kowt.. I x perasan. I nampak dia masa dia nak tunggu parents dia datg amek.. hehehehe...
TEORI AINAA:-
blog ini hanya untuk cerita tuan empunya blog. Bukan untuk story pasal orang lain... ;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang