H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


hehehe.. Petang td, masa I dah nak off9, Ainaa text me @ my chatbox. Dia tagged I! gyahaha.. I mmg la nak buat that time, tapi, masa dah suntuk giler.. Because I nak pegi kelas dah that time. :) So, here it is :-

The rules:-

  1. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
  2. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
  3. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.
My Special Answer:-

  1. Susah nak suka kat orang lain kalau dah ada seseorang yang disayangi walaupun orang tu tak sayang I! hehehehe... :X
  2. Lebih suka tidur daripada jalan-jalan kat KLCC,TIMES SQUARE,PAVILION dan yang sewaktu dengannya :)
  3. Suka tengok movie kat wayang@HBO@SMV@CINE... x suka tengok movie kat TV lain sebab ada banyak iklan! benci! :P
  4. Suka subject Physics ngn Mathematics. Subject lain tak menarik! hahahahaa.. shhhh... jgn bgtau cikgu2 I.. Nanti diorg kate I diskriminasi subject.. :D
  5. Lebih suka makan donut J.CO daripada Big Apple
  6. I lebih suka menjerit dengan diikuti oleh mencarut bila my buddies "hulurkan" serangga kat I. Even diorg juz campak serangga plastik(yang mainan) tu! Geli giler! Serangga yang paling menggelikan adalah LIPAS,LADYBIRD,BELALANG dan sebagainya yang boleh TERBANG!!!! :-s
  7. Kalau Ainaa ada very sharp first impression towards new people/friends, I lak very weak first impression! hahahaha... Kena tunggu orang tu tunjukkan "taring" dulu baru I percaya siapa diri orang tu yang sebenarnya. Dan, hal ini memang TERBUKTI! ;;)
People I tag:-

  1. Syareena adindaku
  2. Hanina classmateku
  3. Ilham Pohan blogmateku
  4. Syakirah AliffAngels
  5. Zafirah Majdiah AliffAngels
  6. trisha my blogmate
  7. Jime Juniorku

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang