H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


hurmm.. siang tadi I temankan my father pegi Temerloh. My father ada keja sikit kat Office dia. Then, sepanjang perjalanan pergi dan balik n sepanjang I duduk sorg2 kat Temerloh time my father buat kerja, I asyik fikirkan satu kemungkinan ni... Even most of my best buddies kata buat bodoh je (which is I'm trying to make it real)


Petaling Jaya, Wilayah Persekutuan arrived from google.com.my on "H.E.A.R.T: "For Well Servicing," said Mr. Syed Anwar Al-Junid" by searching for puteri sepi syed anwar. 09:49:49 -- 2 days 10 hours ago

I know this VISITOR. Terima Kasih sebab peduli tentang kewujudan blog ni yer ;)

then, 'lawatan' tu di pakejkan sekali dengan yang ni:-


Petaling Jaya, Wilayah Persekutuan left via pttitiancahaya.blogspot.com from "H.E.A.R.T: "For Well Servicing," said Mr. Syed Anwar Al-Junid" 09:58:39 -- 2 days 10 hours ago



BTW, I'm still wondering. Mana la VISITOR ni dapat idea nak search 'PUTERI SEPI' yer? :-/

Ni post ke-100 !! hehehehe.. saje bgtaw.. ;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Social Network

Blog Archive

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang