H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

OK! hari ni I dah start enjoy! hahahaha.. kitorg pegi tngk wayang. hehehe. cerita apa? kejap lagi I tulis. Sekarang ni I nak story beberapa insiden@perkara yang berlaku. Sebelum tengok wayang, kitorg ronda-ronda kat kinokuniya dulu. Pastu, Sarah beli novel twilight. hehehe. then, afiqah pun beli jugak! seronok betul I. sebab, dah makin ramai yang suka novel tu. Sampai Ainaa cakap "macam la awk pulak yg dpt komisyen!" gyahahaha.. then, lepas tengok wayang, kitorg makan-makan kat food court. I makan Carbonara. I thought sedap, but, uwek. memang la memula sedap! Tapi, bila lama-lama, macam loya la pulak. becoz terlampau creamy sgt. adus. nyesal! Pizza hut punya lagi sedap.

Then, Ainaa ada bagi tips macam mana nak kurus! Hehehehhehee.. I nak praktikkan la. Simple je. mudah sangat. Musah,murah dan efisien! Tak mengganggu sistem badan pun! :) Ok. Kalau nak taw apa tips tu, pegi tanya ainaa sendiri! hahahaha..

Masa dalam panggung, kitorg terserempak ngn kawan2 sekelas Ainaa. I tak cam muka diorg. Diorg yg cam i :D hehehehehe... sambil tengok iklan dalam panggung tu, I tanya la diorg tuisyen mana apa semua,an. Then, ada la sorg gurl ni. Dia skola asrama. Dia cakap, dia tuisyen titian. I pelik la. becoz I mcm tak pernah nampak. Rupa-rupanya dia juz amek program cuti jerk. Patutla.. but, apa yang I paling terkejut, masa I "interview" dia.. I interview tu saje je supaya x kaku sangat. Nak taw apa dia jawab bila I interview dia?

Syiqa: U all tuisyen mana?
gurl asrama: titian cahaya.
Syiqa: oh, ye ke?
gurl asrama: ha'ah. tapi, amik program intensif. kenal aku x?
syiqa: erm. tak kenal. maybe sebab kau amek kelas cuti kot. btw, aku gedik ke kat tuisyen?
gurl asrama: ha'ah. Masa cikgu physics masuk nampak la yang kau gedik
syiqa: ouh ye ke? Aku rasa, time program cuti la aku baik;tak gedik. Time kelas biasa la aku gedik.
gurl asrama: cikgu physics tu baik ke?
syiqa: baik. OK je :)

Masa nak balik, (kat putra) ada la insiden yang menyebabkan I rasa macam nak tampar je sorg minah ni. I ingatkan I sorg je yg sedar, rupa-rupanya adik nisa pun sedaar jugak. Minah tu asyik pandang-pandang kitorg and senyum-senyum ngn kawan dia. Apa? tak puas hati ke? mai la ckp depan2. Penakut! dush! (I rasa, diorg tu mesti dak2 tuisyen yang tak puas hati ngn I.. lantak korg la!!! Janji aku happy tngk twilight tadi! )

P/S: I love you, Edward! hahaha... Kalau la robert pattinson tu ada kat sini, mmg lembik dia kena cubit-cubit n kena cium2 ngn I... hahahahaha :D btw, ayah edward dalam cerita tu pun hensem! gyahahahahahaha.. tergugat Iman! :-x

with ainaa. Tak sempat nak amek gambar dengan yang lelain. :) coz that time I nak kena balik dah :)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang