H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

For me, kebenaran itu kadangkala amat menyakitkan. Tadi I happy. But, after I tahu satu cerita ni, I sedih sangat. Sebab, angan-angan I terlalu tinggi. Ok. I admit, I am bloody stupid! OK?

I sebagai manusia, memang dilahirkan dengan sifat ingin tahu. But, bila I dah tahu, I tak boleh terima la pulak! Yes. I sedih. But, I happy jugak. Entah la. Bercampur baur. Apa yang I tahu, sekarang ni tangan I tengah sejuk dan I perlukan sesuatu untuk buat I calm down balik. Nak tido? I baru je bangun tadi! So, apa yang I nak buat? Nak study EST? perghh.. lagi la I teringatkan dia..

Hurm. People come and go. I'll forget about him one day :)

ok! Fine! I surrender! :(( Puas hati?????

What ever it is, I sedih. OK? actually, I tak taw nak cakap macam mana. Hurm...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

apa kau repek ni daaa..aku tak paham..huhhuu

Ni bahasa org jiwang mcm aku.. kau mne paham! gyahahahaha :P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang