H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

bumble bees tu I ler.. :((
Cita-cita besar, tapi HAMPEH! Nak jawab soalan spm pun xreti!



Ok.. I sebenarnya sangat ralat dan sedih! Ini la pertama kali I rasa benci pada Physics. (Sebelum ni pun pernah. Cuma, masa tu I belum blaja ngn Mr Physics Man lagi) But, ni la first time selepas I bergelar student dia :((

Susah betul tadi. Tak taw la salah sapa. Salah I sebab terlampau berharap pada Physics or salah soalan tu sebab susah sangat! Entah la. Sudah la dugaan hari ni banyak betul!

Bangun lambat, x sempat nak breakfast. Then, I notice my ic missplace. dah tu, kena amek pengesahan kat pajabat sebab I tak jumpa kat mana Ic I. Time jawab paper 1, masa x cukup. Time dah habis, tapi I ada satu lagi soalan yang I tak jawab. Soalan 45! I ingat nombor tu :(( then, masa jawab paper 2, perut I pedih gila, sebab tak breakfast pagi tadi. Time jawab soalan, I tak bawak pembaris. Tu yang I geram tu. Pastu, satu perkara yang I jadi "orang gila" and macam orang "mati laki" adalah I tak jawab soalan yang 4 markah tu! I hate it! I hate it!!!! Soalan tu tanya apa difference pada pergerakan kapal yang berada di dua kedudukan tu :(( I taw jawapan tu, tapi tak sempat nak semak balik. (I perasan I tak buat soalan tu lepas pengawas peperiksaan tu amek jawapan I)

I frust gila, ok? I bukan tak taw apa jawapan dia, cuma tak ada idea sangat masa first time I go through soalan tu. Apa difference gambar tu?
  • satu kapal kat kawasan yang instructive interference, satu lagi destructive interference.
  • satu kapal melambung tinggi sikit daripada yang satu lagi
hurm. At least I dapat 2 marks klau jawab soalan tu :((

then, Masa nak ajwab paper 3, I jadi orang gila yang terlampau sedih sebab mati anak,tau tak! Sebab, I terlampau nakkan full marks utk paper 3 tu. So, I jadi menggelabah and menangis. Beria-ia lak tu. Dah la tertinggal sapu tangan. Semua kawan-kawan I dah taw apa psl I nanges. Malu, ok? Bila masuk dewan je, tetiba I jadi artis, taw. hahaha..

Benci betul I ! Benci dengan diri sendiri :(( I balik je terus tido :-)

But, Nasib baik la Cikgu Anwar a.k.a physics man call. I terkejut bila tengok nombor dia naik. Actually, time dia call tu, I tengah tido. So, I ingatkan I mimpi je. Hehehehe.. rupa-rupnya memang betul dia call :D Hilang jugak la rasa ralat tu. Tapi, sedih tu ada lagi sebab I tak perform untuk Physics :(( Iskkk.. Napa la cikgu tak call sebelum paper start. Kan boleh jadi pembakar semangat. Ini lepas paper habis. Apa dapat? hehehe.. kejam btol I ni. Tak menghargai langsung! Actually, dapat gak lepas rindu! Opssss... Gyahahaha.. BTW, thanks yer coz call sy, daripada cikgu call Ainaa! Hahahahahaha.. shhhhhh... Ainaa, jangan marah yer ;)
  • Psstt...cikgu kena belajar meramal soalan dari "Best Friend" cikgu tu la. Sebab, ada la beberapa soalan yang dia ramalkan tu keluar :(( But, nevermind. Cikgu ada kelebihan tersendiri. Kalau tak,takkan saya masuk sampai 3 kelas seminar cikgu,kan? ;)
OMG! I MISS this guy! hahahaha.. Rindu betul nak dengar dia gelakkan I :D Ngeeee....

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

cikgu fizik sumanya perangai pelik2..yg cikgu aku la..ko..mngkin ok kot..hahhaa

hahahaha..

kalau cikgu aku ni perangai pelik pun aku x kisah

aku terima je

sebab, dia hensem sgt!

gyahahahahaha :D

huhu..
minat physics cz sir nye hensem..
bgus..
haha..
=pp

gyahahahaa...

tak jugak. Sebab, selama ni, physics yg selamatkan maruah I as science student :P

gyahahahaha

nak taw apsal? ada la satu exam ni, semua subject yg dipakejkan dlm silibus dak2 science, I failed! :((

but, but, but, Physics yg selamatkan maruah I. I failed add math,chemistry ngn bio. But, Physics yg I lulus dgn jayanya.. :p

weyhh.. apsal aku story psl ni? adoi!

actually, apa yg I nak smpaikan adalah:-

I bukan suka Physics sbb cikgunya handsome. But, sebab Physics dah selamatkan maruah I. ok? ;)

Cikgu handsome tu sbg pembakar semangat ngn bahan cuci mata dlm kelas jerk :P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang