H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"




I LOVE IT! :)

I recommend you all tengok movie ni! Best gila, ok? Korg akan menyesal kalau tak tengok movie ni. Best! I suka Edward Cullen (Robert Pattinson). I paling suka bila scene edward concern gila ngn bella. Romantic gila :-* I rasa macam ada hubungan yang istimewa dengan movie tu. hehehehe. special! Kalau I dapat spouse mcm edward tu, alangkah seronoknya! Dah la handsome, romantic,caring,dan yang paling penting, body dia HAIRY!!! yey! I like!!!!!! hahahahahahahahaha.. muah muah muah! :-* Ok. even Hasmira akan bagi respon "eeeeeiiiiiii!!!!! geli la setan"kat I, I tak peduli! hahahaha.. my taste, ok? tapi, xde la lebat mcm b***la tu! hahahahaha...yg ckit2 mcm ROBERT PATTINSON tu ok la! :)


Pssssssssttttttt.... I teringat apa yang Aina ngn Sarah cakap. Diorg nak mintak cikgu Anwar belanja tengok wayang kalau kitorg dapat A1 utk Physics!hehehehehe.... then, Ainaa tanya I, kalau dia ajak cikgu Jufree tngk wayang, cikgu nak x? I cakap kat Ainaa... "Bleh je! tapi, awak la kena belanja!" gyahahaha... then, diorg tukar topik. hish... baru nak buat konspirasi utk Ainaa ngn cikgu feveret dia tu.. agagagaga :P


btw, I dah tak sabar nak sambung baca novel twilight tu. Menyesal lak tak habiskan awal-awal dulu :) Nanti bila I dah ingat apa yang I nak membebel lagi kat sini pasal movie tu, I tulis eyh? btw, I mmg nak tulis ckit2 pasal sinopsis movie tu. Tapi, tak surprise la kan? So, pegi la tengok. Tengok berdua lagi best dari tngk reramai :) I mean, bukan dgn boyfriend taw! Pegi la tngk ngn ur friend, or ur siblings.. best! hehehehe ( NI nasihat org yang takde pakwe, sebab kalau org lain pegi tngk ngn boyfriend, I jelez! hahahahaha)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang