H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


ok. I admit. I tengah bengang gila sekarang ni. Even dah hampir sejam I blah dari Big Apple kat Jusco Wangsa Maju. I mmg selalu banding2kan J.CO Donut ngn Big Apple. Ye la. Even donut diorg x jauh beza pun, tapi, ada sesuatu yang mmg JAUH BERBEZA... Nak taw apa? Staff diorg! Yey! Sorry la.. terpaksa menyumpah seranah korg! But, terima la hakikat.. yang Staff Big Apple tu JAUH LEBIH LEMBAB DAN LEMBAM DARI STAFF J.CO! Cuba u all bayangkan, kalaula Big Apple tu ramai pelanggan mcm J.CO, agak2, apa akn jadi? Bleh jadi rusuhan, taw x??

Kat J.CO, even beratur pjg mcm mne pun, service dia xde la kena beratur berjam2, plus, customer x perlu dah mengadap muka staff yang slow, lembab,lembam mcm kat Big Apple tu. Opsss.. Bukan first time I pegi Big Apple tu, ok? Cuma, ari ni mood I x baik kowt. Selama ni I buat bangang je ngn kelembapan diorg tu, tp, hari ni i tak tahan dah.

Bleh bayangkan x, bila kitorg dah beratur, diorg bleh lagi buat bodoh je? Bukannya nak tnya, kitorg yg kena panggil diorg! Kalau staff setakat sorg dua je kat kaunter tu, xper jugak. Ni nama je ramai staff, tapi, lembab! J.CO ngn Big Apple punya staff xde la beza sgt jumlah diorg, tp, kenapa J.Co pnya service cpt??? Jawapannya, sebab J.Co ada sistem yang efisien! Pekerja pun cekap. xde la lembab, lembam dan menyakitkan hati macam Big Apple tu! ADA PAHAM?

Tadi, I kompelin ngn Shahida psl kelembapan dan kelembaman diorg tu, ade la sorg staff Big Apple ni, bleh usha panas lak kat I. Ape? Salah ke aku cakap?? Korg tu yg lembab, terhegeh2, tak peka. nak salahkan org pulak. Mmg la sume org x perfect, tp, bleh tak cuba jadi efisien ckit? Ni nampak BERTERABUR je staff diorg tu! x sistematik sgt!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

wey asal kutuk big apple fav aku tu,
time kau g je kut,
aku g oke je cepat je die amik order tak smpai 5 minit da abes beli siap ckp "thankss" dgn snyum lebar lg.ahaha.

ouhhh...

aku kutuk big apple kau, kau marah...

kau cakap Al-Junid aku tu GAY, x pe pulak???

kau tuduh Al-junid tu GAY, jauh lebih terhina,ok?

:((

dush! dush! dush!

dah beberapa kali aku pegi, asyik mcm gtu jerk!

aku tngk, bnyk BANGLA@INDON jerk

btw, aku kata staff dia kat big apple w.maju je yg sucks. staff dia kat jusco AU2 EXCELLENT! ok?

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang