H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


I tengah tension tahap nak hentak je handphone tu walaupun bukan salah dia! isk! Hari tu I dapat sms dari kinokuniya yang New moon dah sampai. Ok. Nevermind, I takde la tension sgt. But, tadi, I dapat sms lagi! Twilight lak yang dah sampai! (twilight ngn New moon tu ainaa munya.. :(( ) Bila Eclipse I nak smpai??? BILA?? Huwa.... I dah nak abes baca New Moon ni. Isk. Bleh tak sesiapa tlg alihkan perhatian I daripada dok pikirkan pasal Eclipse ni?? I dah naik gila dah ni. adoi. Eena pun complaint yang I ni tak sudah2 lagi ngn siri ni :(( Actually, I punya koleksi tinggal satu je lagi yg x cukup. Eclipse! I dah ade Twilight, New Moon & Breaking Dawn.. That day, masa Ainaa, Sarah ngn Afiqah sibuk beli Twilght ngn Eclipse, I dah tergerak hati nak beli Eclipse tu. Tapi, I hold dulu. Takut nak balik nanti xde duit :D Last2, I yg kena gigit jari! :((

Dear Mama & Ayah,

Kak Long ada wishlist utk birthday kak long next month! Hehehehe... Bleh tak belikan kak long soundtrack@DVD Twilght??? Please!!!!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang