H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"



isk.. mcam2 perkara yang kelakar berlaku hari ni.. kelakar ada, menggelabah ada.. complete la! gyahahaha.. nak taw apa dia? first, I ngn Ainaa punya la bersemangat nak pergi Kinokuniya untuk beli ECLIPSE & BREAKING DAWN. Ainaa plak cari Twilight,New Moon & Breaking Dawn. semua orang yang kitorg jumpa mesti rasa pelik bila kitorg ckp kitorg pegi KLCC juz because nak beli buku. Isk. Korg tak faham perasaan kitorg :( suka hati korang la! :P

Disebabkan terlampai excited, awan mendung menyelubungi kitorg. Nak taw apsal? SEMUA SIRI TWILIGHT OUT OF STOCK! Huwaaaaaaaaa... Kitorg mula rancang macam2 plan. I terfikir, apsal la I ni bangang sangat. Napa la I tak booking on9 jerk? can you imagine, how stupid I am?????? Terkilan gila,ok??? grrrrr....

Ok. bermula la kisah dongeng yang betul2 berlaku tadi. Disebabkan "terlampau bnyk" sgt kedai buku kat KL ni, I ngn ainaa amek keputusan yg paling bangang sekali. kitorg plan nak pegi pavillion. sebab, kat pavi ade TIMES. ceis. ok. itu xde la buni bodoh sgt. but, apa yg menyebabkan i rasa bodoh adalah.... I tak taw jalan! yes! ;)

atas kedegilan kitorg berdua, kitorg tetap nak pegi jugak jln kaki (walhal bleh naik train; tp, mahal ok. I bkn anak org kaya) dah sekerat jln, kitorg mengalah. mlas mau jln kaki. patah balik ke KLCC, amek train g w.maju, pegi MPH. then, kat MPH plak stock habis jugak! yg tinggal cuma BREAKING DAWN. tu pun sebuah jerk. dah tu, xde diskaun lak tu. cuma member je yg dpt 20% discount. then, ayah I plak yg jadi mangsa. I call him and ask him to bring us to POPULAR, Ampang Point :)

Nak dijadikan cerita, masa turun nak ke platform (Kat KLCC), my dad call, dia tanya I ada kat mana. then, masa sibuk sembang2 ngn my dad, sambil jakun nampak gambar kitorg kat skrin kamera, ainaa tarik I. I ingtkan dia perasaan muka cute kitorg kat skrin tu, rupa-rupanya dia excited sebab train sampai. I ingtkan dia nampak gambar kitorg. Ceis! Ainaa tarik I since I bergayut ngn my dad. I plak mengekor jer Ainaa tu. Then, bila dah masuk dalam train, beru terfikir, "eyh! Betul ke train ni??" I dah gelak2 dah.

Ainaa: harap2 la lepas ni Ampang Park
Syiqa: Kita rasa lepas ni kampung baru.. Xper. Kita dengar announcement. Kalau kampung baru, kita gelakkan awak eyh?
Ainaa: jangan la.
Announcement: Stesen berikutnya, Kampung Baru. Next Station, Kampung Baru.
Syiqa: kah kah kah kah kah kah kah (berair mata I gelak, ok?)
Ainaa: dah la tu. apsal awak ni?
Syiqa: kejap lagi kita nak amek gambar sign board Kg Baru tu la. nak masuk blog.
Ainaa: dah! Cepat! (since train nak ke w.maju dah sampai kat seberang sana)

kat POPULAR, rezeki kitorg murah. ada beberapa naskhah novel BREAKING DAWN tu, and kitorg dpat 15% discount since kitorg member. But.. ada la satu insiden yang 'menyayat' hati. I TERTINGGAL PURSE! ceis! Initially, I ingatkan my purse tertinggal kat Public Phone kat Jusco. I pun ape lagi. melompat2,merepek2,menggelabah giler dpn kaunter. nervous punya pasal. ceis. (INVOLUNTARY ACTION,OK?) But, malu jugak la bila I sedar my action that time. gyahahahahaha... tu la.. gelakkan Ainaa lagik :P

DEAR AINAA KAMAL :-

P/S: I LOVE YOU!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

apa nama blog aina..... ??

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang