H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

gyahahaha.. story ni mmg agak kelakar dan memalukan bg sesetgh org. adoi! I tak peduli! janji dpt lepas gian! hahahaha..

ok. Semalam I pegi Carefour Wangsa Maju ngn my mom and eena. Then, masa my mom sibuk shopping barang2 dia, I pegila tinjau bahagian buku2 tu. Then, I geram tngk buku2 novel tu bersepah2. Sekali, I punya "involuntary" action pun take place la kan? ape lagi. I susun semua buku novel Inggeris yang ada kat situ, pastu, I sambung ngn buku masakan plak. I ni dah serupa staff yg xde gaji taw.
Tak pe la. At least lepas gak gian nak keja kedai buku,kan?

Pssstttt.... I berangan nak bukak kedai buku satu hari nanti! :)

Ok. Kat Jusco AU2 lak. I ngn Eena nak temankan mama makan. ( kitorg x makan skali coz dah melantak kat umah sebelum keluar!) then, ade la dua org budak lelaki ni. I rasa diorg tu part je kowt. Muka dan stail pakaian pun ade la stail2 rempit ckit! ISk! x baik mengumpat! but, ape yg I sakit hati sgt, diorg bleh lalu ulang alik depan meja I, tp, x kutip pun mangkuk2 yg bersepah ats meja kitorg tu. Actually, tu bukan mangkuk kitorg pun! I ngn Eena dok kat meja tu sbb nak booking tmpat! Then, disebabkan I terlampau bengang, I suruh eena capaikan dulang, then, I kutip semua mangkuk2 tu, letak atas dulang, then, I menonong g kat mamat yg lembab buat keje tu, and I buat muka selamba@toya, I hulur la dulang tu kat diorg! kalau u all tngk stail diorg bekerja, korg pun akan rasa nak ketuk je kepala diorg tu. lembab nak mampus! dah la lembab, lembik lak tu! sakit betul jiwa aku! dush! Kalau perempuan, I paham la. ni lelaki! adoi!!!! Diorg berdua, patutnya, bleh la settlekan dua meja in one time, since diorg tu berdua, kan? ni tak! sorg jaga trolley, sorang pegi angkut mangkuk. Tak ke BODOH namanye tu??opsss.. sorry la. I tengah bengang! Dah tu, ada la sorg mamat ni. Dia bleh usha I buat keja khidmat sosial ni! Oii... ape pandang2?? tak puas hati ke?? klau tak puas hati, meh la! tak yah nak usha2 laks! Nasib la kau tu good looking!

Ok. Proceed to next agenda! I pegi Big Apple! Kali I ni happy sangat! hahaha.. u know why? because staff big apple yg kat Jusco AU2 ni sgt la bagus! I sampai je, (x sempat nak tarik nafas) diorg dah greet I! Yey! I like it! :-* and then, dia suggest kan donut yg sedap. Happy, ok!!! Even I taw apa yg best and ape yg x best, tp, cara diorg bekerja tu nampak teratur dan ade manner :) Two thumbs up to Big Apple Jusco AU2 staffs! plus, pergerakan diorg ade sistem, dan diorg taw apa yg diorg buat! x macam staff kat Jusco W. Maju! :)

Btw, ada pakwe handsome kat Big Apple Jusco Au2 tu! heheheheh.. I suka la tngk dia. Sudah le cerah, pastu, asyik senyum je. Warghhhh... L.O.V.E @ First sight! mama, jom pegi big apple au2! hehehehe.. dear abang handsome, nanti Syiqa datang melawat abang ye? Syiqa duduk lepak2 kat situ yer.. heheheh.. COMEL!!!!! HANDSOME!!! Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!psssttt.. I lupa la nak tngk nametag dia! :((

this post xde photo. I xde mood nak carik! gyahahaha... sorry yer ;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang