H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

OMG!! can u believe this?? This is not "RIPLEY'S BELIEVE IT OR NOT" program! This is my story! True story, of course! hahaha..


23 Disember 2008
Ok. Actually, our initial program was looking for my shoe at Ampang Park. And then, Shahida called me and asked me to go to Low Yat. Because dia nak carik PS2 Controller utk adik2 dia. adus! so nice! hahaha.. then, I setuju la. Memula g Ampang Park, cari kasut I. But, as usual, "sorry dik. dah habis stock!" yeahh.. I "like it" so much! damn it! pastu, kitorg amek keputusan utk g Sungei Wang, since shahida nak pegi low yat tu. I ingtkan kejap je jalan kaki, rupa-rupanya, JAUH, ok! sakit kaki aku weyh! siap melecet lagi! adus! nyesal aku pkai kasut Vincci tu! Baik aku pkai sandal Scholl yg mama belikan tu! walaupun agak buruk, ( yela. dah berapa tahun lak aku heret kasut tu, kan? aku bkn kaya mcm Mr Al-Junid tu. asyik tukar kasut jerk!),, tapi, sangat selesa, ok! kalau berjalan 10 jam tanpa henti pown tak le melecet kaki aku! dush dush dush! Dah la berjalan jauh, tak reti lak nak berhenti rehat, kan? ayooo.. lagipun, kat situ mmg "BANYAK" kerusi rehat! adoi! penat jalan, kitorg singgah Famous Amos. beli cookies, beli muffin, makan2, jumpa BATA! hahaha.. Punya la jauh berjalan, last2 kat BATA jugak jumpa kasut tu! adoi! macam, la kat Taman Permata ni xde BATA, kan? tapi,nak wat camner? dah jodoh I ngn BATA tu! gyahahaha... lepas beli kasut, kena jalan kaki lagi! adoi! g low yat lak! adus! pinggang dah sakit. kaki dah melecet! ok. xpe. pegi je la. then, shahida beli la controller PS2 tu utk adik dia. then, puas jugak r kitorg cari kedai nak servis MP4 shahida tu. tp, haram! x jumpa satu kedai pown! dah la sombong2 diorg tu! HAMPEH! TAK GUNA! SOMBONG! eiii!! sakit hati aku weyh! nak mencarut kat diorg leyh? tp, xleyh. sebab, "sepupu sepapat" junid tu! hahahahahaha.. shhhhhhhhhhh.... then, kitorg patah balik ke KLCC! MY GOD! HELP ME! I'M DYING!!!!! sampai KLCC, muka i dah muncung dah. buat org2 yg kenal I, korg paham la mcm mne muka aku bila tensen@penat, kan??? hehehehe.. rasa mcm nakbagi pelempang, je kan? agaga.., xper. lepas lepak2 kat food court, (beli air pink guava ngn buah tembikai susu) terus segar bugar. hahaha.. sejuk laks tu! best best best! KLCC never be a "stupid" shopping mall! agaga... lepas lepak, kitorg g Favourite place kitorg! hahaha. KINOKUNIYA!!!! I LOVE KINOKUNIYA!

buku2 best yang buatkan I xmo balik tanpa buku2 tu adalah:
  • Vanishing Acts (Jodi Picoult)
  • Keeping Faith (Jodi Picoult)
  • Change Of Heart (Jodi Picoult)
  • Breathe My Name (R.A Nelson)
  • Never Smoke Again : The Top 10 Ways to Stop Smoking Now & Forever (Grant Cooper, M.D)
ok. disebabkan peruntukan tak mencukupi, I terpaksa la mengucapkan "Good Bye darling" kat mereka2 tu. gyahaha.. sorry la yer. Peruntukan yg ada ni khas utk Eclipse :D

weyhh.. bila Eclipse aku nak sampai ni haaa?? Opsss.. lupa nak bgtaw. I terserempak ngn Cikgu Azwina ngn rakan-seperjuangan! hahahaha.. i mean, kenalan masa pegi kelas amali memandu! hahahaha.. Dia tanya I, "what r u doing here?" i panic that time sbb masa tu I tgh pegang buku motivasi utk Stop Smoking, ( i takut dia ingtkan I smoking! hahaha.. ) so, I jawab "looking for some books!" pastu, i terus blah! x ckp "bye2" or yg seangkatan dgnnya pown! hahahaha..

after g kinokuniya, kitorg balik la. sampai kat putra je, terkejut gila tngk BETAPA RAMAINYA RAKYAT MALAYSIA YANG SUPER DUPER BODOH! ye la. dah taw korg tu hari2 naik putra pegi balik keje, yg x pegi beli TOUCH N GO OR MTC tu spe suruh? apa la bengap sangat korg ni? menyusahkan org mcm kitorg yg sekali sekala naik putra jer la! nak je aku sekeh korg yg BODOH2 tu! adoi!!! nak taw apsal i kata diorg@korg tu bangang sangat? sbb, dah taw stesen putra tu akan ramai org, yg korg pegi beli tiket time tu jugak apsal? dah tu, bila beratur pjg, mesin xleyh guna@xnak terima duit kertas @ x nak terima duit syiling, korg taw lak nk ngamok! apa la bangang sgt korg ni! len kali, beli tiket sesiap, or guna touch n go or beli la MTC, BODOH! haaaa... amek kau! kan dah kene ngn aku! padan muka! lain kali, guna la akal, yg kau tak pakai otak spe suruh? ptot la rakyat Malaysia x maju2 lagi! sbb, rakyat x reti guna otak! adoi! suka buang masa taw! bila Malaysia nak maju haaaa?? kalau hari2 rakyat malaysia terperuk berjam2 kat stesen putra sbb nak beratur beli tiket? isk isk isk!

Ok la. I nak pegi "membelai"' kaki I yg sakit ni! pas ni nak pegi giant. hehehe. pastu, sambung belai kaki semula sebelum g keje.. daaaa :-h

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

huish..garangnye cik syiqa ;)

isk! mesti la garang! sakit kakiku weyh!!!

:((

dan, can u imagine how stupid they are?

then, apa yg cikgu anwar ckp tu semuanya BETUL!

I salute u la my darling!

opssss.. sorry! hahahahahaha =))

relax la kak syiqa. eheh! eyh, awk bkn msian ke?? haha :)

yes, i am malaysian..

tp, xde la bodoh mcm diorg tu

gyahahahaha

:D

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang