H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Dari petang td I main game. (Since balik dari umah Tasha) Then, I rasa tgn kanan I gatal. bukan gatal biasa. Gatal yg macam miang2 tu. I ingatkan salah pegang mouse ke ape ke.. I garu2, then buat bangang je la. Pastu, masa I tgh sibukmain game, my dad balik. I suruh Eena g bukak pintu. I sambung la main game tu. Skali tu, my dad dtg sebelah I. dia usha je I main game. Then, dengan muka selambanya, my dad hulurkan fail kat I. terkejut I. I usha je la file tu. then, I tersenyum lebar. Sebab, I dapat agak, apa benda dalam file tu. :D Nak taw apa benda tu??

jeng jeng jeng...

Actually, dalam file tu ada la lagi satu sampul surat kecik; berserta dgn kepingan kertas yg ada nilainya. Ada la sikit sagu hati yg diorg bg.. Alhamdulillah. Patutla tgn I gatal je td! I hulur la saguhati tu kat my mama. Nak suruh dia masukkan dalam ASB I. Then, selamba je mama cakap "Eyh. Hutang mama mana?" ceis. terpaksa la I hulurkan separuh dari saguhati tu kat mama.. sob sob sob ( Ni gara2 beli breaking dawn semalam!) NVM. separuh je. bukan semua. DEMIMU BREAKING DAWN! gyahahaha...

Psssttt... Hari sabtu ni I plan nak pegi tngk TWILIGHT lagi sekali. Sape nak sponsor I??? hehehehehehehehe... (terpaksa la "seduce" my dad...sebab, nak mintak dia sponsor.. gyahahahaha!)

Ainaa.. Jum tngk TWILIGHT lagi :D

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang