H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


I know I tak pikir panjang~


tapi, I dah submit my resignation letter. My manager x mo terima surat tu :( that time I rasa bengang je. Apesal la sush sgt nk bg I berhenti huh?? Then, bila balik umah, after kerja (which is I baru sedar yg I x lap pinggan, but I balik awal!) hahaha... naseb la klau kena marah esok2. pasrah dah! Sambung citer! Bila balik umah, I text Zali. Sbb I rasa bersalah sgt kat dia. Then, i bgtaw dia yg I resign; sebab insiden ptg td. pastu, kata2 dia buat i terpikir balik. "Betapa bodohnya aku!" Nyesal laks submit resignation letter tu. Nak tarik balik, rasa jilat ludah sendiri pulak :(

"ko nie x phm ar... papehal ko keje ar dlu.. nie pasal tdi jew nk brhnti... kalo ko resign ak kne blek... ko taw x..."

"ko nie x pike pnjg ar..."

"Ak nk esok dtg keje... x bnyk ckp... ko pegi jew... papehal cte esok... psal hal ckit jew resign... nanti aku kne tiwau ngn miss..."

sorry Zali! aku bebetul x sengaja ptg td :(( Aku tak sangka lak smpai jadi mcm tu. :( 

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

whoaa! kaw ni byk btol konflik keje arn? haha!
dari arituh ak bce kaw nk benti
tpi x benti benti gak!
haha

btw,
ak arn tuisyen phy dgn incek syed anwar al junid ok! bwhahahah!
yerla syiqa! dier kacak hoe!!
no wonder arh kaw gile gile kt dier!
hahahahah! XD

laaa.. jime.. mcm la kau x taw? aku kan mmg dari zaman skola lagi mmg ratu kontroversi?? heahahahaha....

btw, aku dah anta pown surat berenti tu

tapi, miss aku laks xmo terima.

WOI!!!!! kau jgn ngorat incik anwar aljunid aku tu!

memula mmg r aku gile gile kat dia sbb dia kacak. tp, bila aku dah mula kenal dia ckit2, dia mmg ade bnyk kualiti yang mmg aku idamkan sejak aku kecik lagi wey

hahahaha

sshhhhh

jgn bgtaw dia.. malu aku wey! :P

JIME SAYANGKU,
disebabkan kau dah tuisyen ngn dia, maka, dengan ini, secara automatiknya anda akan dilantik menjadi pemerhati dlm kelas tu. hahaha. kau taw la ape yg kau kena perhatikan,kan?

wahh

nak cipta kontroversi lagi ni...

nak cari gaduh ni wey! :P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang