H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Pergh. Pepagi buta lagi I kena bangun sebab nak pegi Wisma KFC. Sudah le semalam I tido kol 3 pagi! Huwaaaa... Sakit Kepala aku wey! Tak pe la. Ari ni dikira I bekerja. So, dibayar la :P Semalam Sir Bob dah pesan, bawak gambar. Berulang kali dia cakap. But, Sir x pesan pown suruh bawak fotostat IC! Huwaaa.... Miss Shikin agak bising jugak la bila ade peserta yg x bawak gambar ngn fotostat IC. But, Miss Shikin still bagi chance lagi la. So, masa break I amek kesempatan nak pegi fototstat IC. Tapi, I pegi makan2, ngn belikan Eena buku utk belajar bahasa Jepun kat kinokuniya. Lagi 40 minit nak kena masuk kelas baru I terhegeh2 nak cari kedai fotostat. Kelam kabut! kat KLCC mmg ade satu kedai buku yg ade mesin fotostat. Tapi, tutup la pulak. sbb semayang jumaat! Dush. I dah panik. I plan nak pegi Ampang Park naik putra. Masa on da way nak ke putra tu, I lalu kat satu kedai gambar. Ade lak mesin fotostat kat dlm tu. I terus tanya diaorg ade service fotostat x. Nasib baik ada! Alhamdulillah. Then, lepas fotostat tu, I terus blah ke Wisma. Adela dalam 10 minit jalan kaki. adoi! xpe la. Sekali sekala.. I rasa xde la jauh sgt wisma ngn KLCC tu. But, Aisyah ngn Nurul kata jauh. Aiyoo.

Lepas break, kelas sambung balik. Kitorg discuss 7 chapters je. lagi 3 chapters tu salin notes je. Then, tibalah masa yg ditunggu2! Ujian! Yey! "SUKA" sgt! hahahaa.. rasa macam amek SPM sekali lagi je. I tak mo fail test tu sbb nanti kena repeat balik test kalau fail 2 kali, kena dtg sekali lagi utk amek kursus yg sama jugak! Ouh no! malas! So, I buat la sungguh2. Ade jugak yg berbincang. Tapi, I takut kalau I bincang jugak, I fail. So, I buat la sorg. Alhamdulillah. I lulus! Flying colours lagi! hahahaha.. 100% ok! ;) Rasa macam masuk skola tadika plak. Ye la. start skola rendah je dah susah nak dpt 100%. But, bila dah keje ni, rasa seronok la plak. Gyahahahah... Btw, I nak announce jugak la marks yg my "restaurant-mate" I dpt.

1) Nurul - 96%
2)Aisyah - 94%
3)Ezzaree - 84% 
4)Faizal - 84% 

5)Azrul - 80% (cukup2 makan je. Sat g fail, kau dok sensorg dlm kelas tu. Buat sekali lagi test tu!)

hehehehhe... Congratulation my friends! ;)

P/S: Esok "dia" Off day la! RINDU!!! Jangan la cuti lelama eyh! Nanti aku tak fokus lak keje! :(


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang