H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Ari ni I kecik hati ngn Zali. Puncanya, I sendiri rasa bangang! Entahlah. mungkin selama ni I banyak cakap ngn dia, gurau2 ngn dia... Then, tetibe je tadi dia dingin semacam je. I geram jugak. Kata suruh I lupakan kes ari tu, tapi dia sendiri yang buat mcm tu kat I. Tak tegur I, buat tak nampak I. Sakit hati, ok! Bila I tanya, nak tak nak je jawab. Rasa nak je I tampar dia tu tadi. Walhal, semalam ok je. Kitorg lepak2 kat depan secret recipe tu. Siap amek gambar lagi. Ngongeng btol! Then, masa closing tadi, I pegi kat dia. Masa tu dia ngah kumpulkan sos yang dah habis. I duduk sebelah dia. I nak gak korek kat dia, napa dia macam tu,kan? Rupa-rupanya Miss Ana (Restaurant Manager) kitorg cakap kitorg berdua ni bercinta and dia dah kena bahan ngn staff2 KFC yang lain! Ouh! Sebab tu rupanya! No wonder la masa I jaga pintu tadi, Abu tanya I, "Fatin, semalam kau ade call Zali tak? Sebab dia happy je!" Sir Bob pown mengiyakan je la. Pastu, patut la Kak Rosni asyik usik I, " 'abang' awak mana???" I buat2 tak paham je. I cakap "'abang' saya ada kelas!" gyahahahaha.. shhhh... hurmm. patut la Zali tu buat macam tu tadi. Ye la. I ni sape la kan? Lain la klau Zali kena gosip ngn Nurul tu. Tak pun, Ngn Aisyah ke. Diorg tu kan kurus, cantik?

Isk. Pelik betul manusia kat KFC ni. I nak berhenti tak bagi. Pastu, bila kena bahan macam tu, jauhkan diri. Ouh. Lupa pulak. Kalau I berhenti, Zali tu kena terget ngn Miss Ana. No wonder la tak bagi I berhenti. Dah tu, Zali siap cakap cerita I ni "tesunkkut" (tersangkut). Tersangkut menda? kau nak aku abeskan ke story ni? kau nk kisah aku ni Happy Ending ke Sad Ending??? Kalau happy ending, aku resign. kalau sad ending, aku terjun je bangunan KFC tu.


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang