H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

oouh yeah. Hari ni (rabu,7.1.09) I cuti. but, I tak mcm cuti pown. busy gaks. but, for sure la bukan busy kerja. juz busy to manage something for people around me which is I love them damn much! :) Hehehehe. I bangun tengah hari buta. Pukul 12.45!~ yay! I la anak dara yang paling senonoh sekali perangai.. hahahaha. Actually, around 12 pm tu I dah terjaga dah. tapi, malas bangun! Dah nenek I pun x membebel, tu yg I sambung tidur tu. But, I ada dengar la tone utk sms berbunyi. Cuma, I buat bangang je. Then, bila I dah bebtul bangun, I check la sms tu. Amir Zul rupanya! Dia ask me something and I said "Ok je." heheheh. then, after we make an appointment, ( i takut nak ckp yg kitorg set "date".. sbb, nnt I kena baling ngn batu pyramid kat Mesir tu! ) I siap2 la. Pastu, bila sampai kat tmpt yg dijanjikan tu, I ngn Amir jenjln la. Cari apa yg patut. pastu, lepas jumpa ape yg kitorg cari, kitorg separate la. Coz, amir kena masuk keje kol 3, sedangkan kitorg buat appoinment tu kol 1. best,kan? mmg agak tergesa2 la jugak. tp, we make it! hahahaha... Ape ye yg kitorg buat?? sshhhhh.. x ley g taw. rahsia! hahahaha.. lps separate ngn amir, I masuk MCD. mau mencekik! hahahaha. ye la. bangun tido je tros siap2 nk jumpa amir, mne sempat makan, kan? ;) masa mkn2 tu, kak dina text I. dia suro emailkan resume dia. I agree la. but, kne tunggu I on9 la kan?;) pastu, I text kak siti laks. biasa r. nak investigate time table "org tu" la :P the, I teringt yg I dah janji kat kak siti yang I nak anta kalender yg I buat utk diorg tu. Aiyo! terlupa nak bawak thumbdrive lak! isk. mne nak ingt sume tu, sbb kelam kabut siap2 nk jumpa amir :P then, I tergesa2 r balik umah, amek thumbdrive, terus g Melawati. (Biasanya bila bab2 print2 ni, I g Achik. :D ) Masa I lalu kat depan KFC tu, I nampak Adira nak keluar dah. pastu, Zali dok kat pintu tu. Bergayut kat pintu tu la. Ape lagi,kan? then, I jerit "ADIRA!" Adira pusing r blakang. bila dia nampak I je dia ckp

Adira: ele. cuti pun semangat je dtg!
Syiqa : hahaha. awk nk g mne ni?
Adira: CC la.
Syiqa: sama la! kita pun nk g CC! nak print sumthing! Hye Zali! Muahh!

pastu, I blah r ngn Adira. hehehe. sure Zali muntah 7 baldi! :P

Then, nak print tu klau amek masa kejap x pe gak. Ini lama nak mampos! Ye la. file tu berat :D hehehehe. then, I amek kesempatan print article yg I susun utk Cikgu Anwar tu. Disebabkan kalender yg I nak print tu amek masa lama sgt, I tinggalkan je la. I pegi Titian Cahaya dulu sbb nak pass kan article tu kat Cikgu Anwar :-x

NI ha kalender yang I buat utk diorg tu... (sori eyh. tahun ni punya kalender colour black n white je. bukan xde peruntukan, tp, "org tu" ske black n white,kan? hehehehe...)

Masa I sampai kat titian cahaya tu, Cikgu Anwar tengah duduk2 sembang ngn Cikgu Noor, cikgu Rosle ngn sorg cikgu lelaki tu. Masa I sampai tu, cikgu Noor babap lengan I. hehehe.. best,kan cikgu? Mantap tak lengan sy? ;) gyahahaha... then, cikgu Anwar ckp "Eyh. bagi la note yg chemistry tu kat cikgu Noor." (note "best friend" cikgu anwar la! ape lagi,kan?) gyahahaha.. pastu, I bagi la article yg I print tu kat cikgu anwar. then cikgu awnar ckp "ape ni?" bila dia nampak je article tu, dia terus lipat article tu. hahahahahaha.... sorry eyh.. xde niat lain. cuma nak membantu cikgu jerk ;)

Cikgu Anwar: Isk ape ni? alamak!Kena simpan. tak bleh bg org nampak! (sambil lipat article yg 8 muka surat tu)
Syiqa: hahaha. Cikgu dah berhenti dah? Macam mana azam tahun baru?
Cikgu Anwar : belum lagi. sy tgh banyak kerja ni. (alasan!)
Syiqa : la.. kata nak berhenti?
Cikgu Anwar : Hari ni sy ajar add math, gantikan orang. (tukar topik!)
Syiqa : Sy taw. Lepas jugak gian cikgu nak ajar add math, kan? ;)
Syiqa: Jgn letak merata2 benda tu. Nanti kantui!
Cikgu Anwar : Memang la! (sambil jeling article yang dia gunakan utk bind kertas nota add math)
Syiqa : cikgu xde beli hadiah utk saya ke? pegi holiday bukan main lagi!
cikgu anwar: xde. sy pegi saja duduk2 je..

psstt.. article ape ye? hurm. RAHSIA! :P


Lepas cikgu anwar masuk kelas, I gerak la pegi cc tu balik. nak amek kalender. then, I hantar la kalender tu kat pttc balik. Lepas settle sume keje kat melawati tu, I gerak la g permata balik. Sebab, I nak sambung kerja I ngn Amir yg tergendala tadi. I sampai umah around 7! yey! lama kan? heheheh.. btw, esok cuti lagi. Jumaat baru masuk keje balik. Aiyo. malas la plak :( lama lak tu. dari KOl 1 tgh hari smpai 11 mlm! (dalam jadual je tulis I balik kol 11 mlm. Hakikatnya, I balik kol 12++ pagi gak!) dush dush dush. btw, I dpt break 2 jam. lama la kne keje jumaat ni :(( rasa malas je nak keje! I nak resign boleh? =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

aha......dah nampak kelendar tu kat opis........nak jugaaaaaaaaa.....tapi nak yang ada gambar saya....heheheheheheh

ouhhhh

boleh boleh boleh!

;)

nnt sy buatkan yer ;)

jangan la quit..
keje keje duit babe! :)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang