H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Yihaaaaa.... Sabtu hari tu (24 Jan) I off day! Ahad I dapat UPL. Itupun sebab I buat perangai hari Jumaat ari tu :P Bukan perangai ape pun. Juz nangis2 sbb nak berhenti bcoz x dpt balik awal hari ahad tu and sebab tak tahan jadi cashier :P ( pada asalnya I tak cuti hari ahad tu; but dpt cuti gaks!) Then, hari ni pun cuti gaks! I dapat PH! hahahaha... (PH stand for Public Holiday) cuti la tu! ;) So, apa aktiviti I selama 3 hari cuti ni??

BALIK KAMPUNG KAT PADANG SEBANG and KEMAS RUMAH! yey! gempak je cerita. walhal I bukannya kemas apa pun. Actually, kitorg kemas rumah kampung tu sebab mama nak buat kenduri kat kampung 8 hari bulan feb nanti. Lagipun, rumah kampung tu dah lama gila tak berkemas. So, serabut giler la rumah tu :P Ini pun dah beberapa kali mama balik. Kemas ckit2. So, xde la teruk sangat nak kemas :D I Juz sapu sampah bahagian ruang tamu,mop lantai bahagian ruang tamu, cuci lantai kat depan umah yg penuh ngn taik ayam! ceit! busuk, ok! pastu, I bersihkan longkang yg tersumbat. Longkang tu tersumbat sebab banyak sangat pasir,daun2 kering & batu dalam longkang tu. so, I keluarkan la. Yang penat mengemas my mom. Dia yang kemas umah tu. I ngn adik Eena tlg menyemak jer... hehehehe. I ade suro eena snap photo I tgh mengemas tu. tapi sekeping je la. sbb busy,kan? ;) gyahahahaha... but, malas laks nak upload. hehehe..

Opsss... tadi, masa nak balik, kitorg singgah umah sedara kitorg kat Senawang. Saudara belah arwah atuk. Actually, I tak berapa kenal saudara sebelah arwah atuk ni. Lately ni la baru nak berkenalan. Kitorg singgah rumah sedara tu sebab semalam ada buat kenduri kahwin. We all tak sempat nak pegi sbb sibuk mengemas umah kampung tu. So, tu yg kitorg pegi melawat tadi. Apapun, selamat pengantin baru ye. I tak tahu la ape nama pengantin tu! hehehehe ;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang