H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Sekarang ni baru I betul2 memahami maksudnya! Kita tak semestinya akan sentiasa bersama dengan orang yg kita sayang. "Persahabatan yang baru mula akrab" dan "Perkenalan yang singkat" bukanlah alasan yang kukuh yang boleh diterima pakai untuk menafikan perasaan ralat atas kehilangan orang yang disayangi. Hari ni I bukan nak bercerita tentang orang@kawan2 yang dah pergi utk selamanya, tapi I nak story tentang kehilangan demi kehilangan yang terpaksa I tempuhi demi mengejar cita2 masing2. Walaupun perpisahan ini hanyalah bersifat sementara, tapi tempoh perpisahan ini adalah KIV. Entah bila kami akan bertemu lagi. Wahh.. panjang betul madah kali ni ;) maklum la, dah lama tak buat karangan! hahahaha.. pssttt.. jgn bgtaw cikgu salim. nanti dia cakap "tu la kamu. saya suruh buat karangan, kamu KIV kan karangan saya tu. Biar karangan tu beranak... tak pernah saya tengok buku karangan kamu tau tak!" hehehehehe.... shhhhhh....


Ok. mari mula cerita! Khamis lepas, I pegi jumpa Hanina. I pegi ngn Amir Zulzafri la kan? Then, masa nak sampai umah nina, kitorg terserempak ngn Syafiq. So, kitorg gerak ar sesama umah nina. (walhal syafiq baru je blah dari umah nina) Lepas makan2, amir ngn Syafiq blah dulu. I lepak2 umah Nina. Sembang2.. pastu, amek gambar! mesti lepas ni I rindu Nina. Btw, nak taw mne nina pegi? dia pegi Egypt! study medic! All the best my friend! ;)

From left: Mieya, Nina, Cika Mika @ Nina's room

ok. Next story. ADIRA. I baru je kenal dia. since I masuk keje KFC la. then, sekarang ni dia dah berhenti. Isk. Npe la dia ni senang sgt nk mintak berhenti ha? xyah banyak soal pown. Aku ni punya la banyak soalan yg kne jawab! aiyoo.. By the way, Adira tak yah risau ye. walaupun awak dah berhenti, kita akan tolong awak jagakan "Abang Sazali" awak tu. ye la. dia tu kan handsome.. ( kita rasa org handsome yg awk ckp kat kawan awk tu ialah sazali! tu yg kita ckp camni! hahahaha) so, kita taw awak bimbang ade org yg kacau2 dia.. hahahaha. xpe. adik "baby besar" dia ni tlg jagakan dia, keyh? don't risau2 la ye adira! Awak belajar la "Bahasa Arab" tu dengan baik ;) opsss... ni rahsia sulit. tak leyh dedahkan! :-*

With Adira.. This time bebetul lepas insiden tu berlaku... ( Last day Adira ni! )

Ok. Last but not least... Mohd Sazali! hahahahahaha. Kalau I berhenti nanti, I akan rindu kat dia ni la.. sebab, dia ni cool je. Btw, ari tu punya kes, dah settle kowt. ( I guess! ) but, dia ok je ngn I td. Hehehehe. Masa kitorg lepak2 td ( dat time I dah nk balik, dia laks break!) Dia cakap kat I "kau ni jenis yg tak fikir panjang,kan?" I terdiam je la. nak wat camne? Dah terlanjur submit resignation letter tu... aiyoooo.. then, dia ckp "kau ni.. jgn la rapat ngn aku je. Rapat la dengan semua orang. nanti miss (reataurant manager kitorg) fikir apa pulak!" alahai zali oiii.. Dah aku ni mmg jenis yang susah nak baik ngn org. Nak buat macam mna? Aku ni mmg susah nak baik ngn org. (errr.. klau kawan2 biasa tu boleh la. Klau nak rapat tu, susah ckit la.. sbb, dah mmg sifat semulajadi I! :D ) Btw, I ni jenis yang mudah percaya kat orang, but once orang tu khianat kepercayaan yang I bagi tu, tiada peluang kedua, ok! Lepas tu, yang I paling tak leyh blah tu, dia leyh cakap "kau kena exercise. Kurang makan, baru leyh kurus!" bertuah kau zali! I laks gelak jer. patutnya, I jawab macam ni kat dia "kau ingt diet ni senang ke? macam kau jugak. Senang ke tak nak berhenti merokok tu ha? Kau kena buang tabiat merokok tu. Baru bleh berhenti" gyahahahahaha. ape2 je la!



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang