H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"



ZALI MASAM MUKA LAGI!!!

warghhhh.. tensennya!!! Puncanya, I sendiri keliru. Samada sebab Eena menyamar ngn dia (I yg suruh) or Sebab staff2 yang lain gosipkan I ngn dia couple! Damn!

I rasa, hal kecik je tu. I tak faham la Zali ni. Sebelum ni I asyik tngk dia senyum, sengih,senyum,sengih. Sekarang ni masam je 24 jam! Datang bulan ke kawan?!

Hurm.. Zali, aku sayangkan kau! Tapi, cuma sebagai kawan je. yang kau amek hati ngn diorg tu apesal? sebab aku gemuk ye? Ok. Aku faham. Sorry! Aku tak mintak ape2 pun! Aku cuma mintak kau jadi seperti Zali yang aku kenal 3 minggu yang lepas. Aku tak mau Zali yang sekarang ni. Aku benci kau! Aku benci kau yang sekarang ni!

Ok. takpe. Aku mintak maaf kalau aku ada singgung perasaan kau. Please forgive me.
M. Sazali Sesi Burhan,
You've changed, and it hurts!

Ermm.. Tadi I nampak Acken belaja! Hehehe. Dia belaja ape taw? Dia belaja membaca Muqaddam! For your information, Acken ni mualaf taw. I suka tengok dia. Sebab, character dia innocent gler :D Lagi satu, dia ni rajin taw! ;) Betul la ape yg orang cakap. Kadangkala, Mualaf tu lebih baik pegangan agamanya daripada orang Islam yang mewarisi Islam dari keturunannya. I malu jugak dengan Acken tadi. Ntah2, nnt dia yang khatam Quran dulu daripada I :D Acken cakap kat I ngn Aisyah tadi.. "bertuah korang dapat belajar ni dari kecil lagi!" Opsss.. malu I. I belajar skolah agama sampai darjah 3 je :P hehehehehe...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

hehehe... zali nak period.... atau mungkin nak monopous....heheheheheheh

waaa...
blaja muqadam?
bagus2.
mmg kdg2 mualaf lebih tahu apa makna islam...huhu

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang