H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

You gave me a hope..

The beautiful one..

But then...

YOU BROKE IT!



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

You Never make me cried like this...

You never make me upset...

You never make me feel down..

You brought joy to my life...

You made me see the truth...

You taught me how to survive...

I miss your joke...

I miss your smile...

I miss everything about you,

MR PHYSICS MAN!

P/S: I've never been lonely like this before!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Napa malam ni I rasa tak sedap hati ha? rasa macam I ade buat big mistakes je tadi. Hati rasa tak tenteram la. Letih dah otak I ni pikir apa yang tak kena! Takpe la. tunggu dan lihat aje la nanti apa yang tak kena...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Monday, 23 February 2009...

Hari ni I isytiharkan sebagai hari yang teruk!

Tak pernah I rasa sakit hati macam hari ni. Tak pernah I nanges semata-mata sebab lelaki macam hari ni! Sakit tu hanya Allah je yg taw macam rasanya.

Kalau that girl tak masuk kerja, akn jadi tak benda macam ni? Ntah. I sakit hati bila that guy layan dia macam tadi tu. Masa I first day hari tu, mana ade dia ajar aku smpai macam tu sekali? TAK ADA! AKU BERDIRI MACAM ORANG BODOH KAT PINTU TU TAU TAK! SORG POWN TAK BAGITAU AKU APA AKU KENA BUAT! HARAM JADAH POWN TAKDE. MISS LINA CUMA CAKAP KEMAS MEJA. TAK ADE POWN ORG BAGITAU YG AKU KENA HANTAR ORDER. PASTU, TAKDE POWN YG TOLONG LETAKKAN PRODUCT ATAS TRAY UTK ANTA KAT CUSTOMER! TAKDE!!!!!! TAPI, BILA PEREMPUAN TU MASUK, KENAPA THAT GUY TERHEGEH2 TOLONG DIA BUAT SEMUA TU? KENAPA? SEBAB, PEREMPUAN TU CANTIK, KAN? SEBAB DIA COMEL,KAN? BETUL TAK? AKU NI KAN GEMUK, HITAM, HODOH! DAMN IT! I HATE YOU! I SWEAR! YOU ARE THE ONE WHO MAKE ME LOOK WEAKER AND WEAKER AND WEAKER...

MY TEARS MEANT NOTHING TO YOU, RIGHT?
MY HEART ARE PRICELESS, RIGHT?
MY SOUL ARE RUBBISH, RIGHT?

YOU MAKE ME CRY; I HATE YOU!

YOU HAD KILLED MY SOUL. I WON'T FORGIVE YOU TILL MY LAST BREATH!

I AM TOTALLY HATE YOU, MOHAMAD SAZALI SESI BURHAN! FOR GOD SAKE!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

It really hurt me when you are mad with me....

It was so sudden...

I'm sorry. I know I'm not deserves you.

But, can you give me a chance to feel the happiness?

I love you the way you are!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Wohooo.. My first day bawak kereta. Macam tak caye je yg I bawak keta td! agaga.. but, masa nak naik bukit tu, asyik mati enjin jer :(

But, bila ada cikgu kat sebelah, ok jer.. ngam jer tayar tu kat garisan kuning. serabut betul la! :((

Nevermind. Sabtu ni belajar lagi! :D

Chaiyok2!

P/S: Cikgu driving I tu sweet taw :P wakakakaka. beliau tidak sehandsome Remy Ishak, tp, lebih sweet dari Zali :P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Darling,

Please take note.

I am SURRENDER!




SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

WHOEVER WHO GETS TAGGED HAS TO WRITE 10 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED HIM/HER.

Ainaa Kamal; Second-Child Syndrome

1) Otak dia macam Kyle XY
2) Tidak mudah berputus asa
3) Pemberi semangat untuk I
4) Sentiasa menyokong I dalam semua benda yang I buat
5) Tak memperkecilkan orang lain
6) Admire kat lelaki yang terror add math!
7) Chinese look and suka senyum! :)
8) Admire gila ngn Twilight Saga Series
9) Suka appear offline kat YM!
10) Tak reti goreng telur. (opsss.. sorry! terbocor rahsia laks!)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Can make me smile!

I hope I have the strength to tell you that I love you!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Ok. I nak story ape yang berlaku kat I semalam and kelmarin! Ada banyak perkara yang tak menyenangkan dah berlaku.

1) Tangan kiri I bleeding sebab tercucuk dengan serpihan kaca lampu kalimantang. Masa tu I kemas2 bilik stor depan frozen room. (kelmarin)
2) Kena sindir2 ngn Restaurant Manager time meeting (kelmarin)
3) Asyik kena marah je. Kat KFC Saufi marah aku. Kat umah mama pulak marah aku! (kelmarin)
3) Air panas dari paip kat sinki back up tu tercurah atas tangan I. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa pedihnya tangan I masa tu. (semalam)
4) Tangan kanan I tergesel kat bucu dinding kat kaunter (sebelah pintu) and bleeding. (semalam)
5) Terjatuh tangga! (Semalam)

But, dalam duka tu, ada jugak yang gembiranya! hehehehe.
1) Zali dah masuk kerja balik!! But, dia asyik kena perli je. Aduhai. Itu la nasib kami si kuli bawahan!
2) Dapat lepaskan perasaan yang terpendam terhadap manager melalui VOICE OF CHAMPION!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Ok. Post kali ni agak emosional sikit. I nak story apa yang berlaku sejak pagi tadi lagi.

I datang keje kol 9.02, which is i'm late about 2 minutes. fuck! Actually, this is my first time shift opening@morning. adoi. Mana I taw mmg kena dtg awal around 8.30. I ingt Aisyah cakap "datang awal" tu sbb takut keje x siap. Aiyooo. dalam kol 10 I tak mop lantai lagi. tak pasal2 kena bebel. Adus! Stress jugak la. Tapi, I terpaksa kawal perasaan tu. Dah tau sendiri salah, I diam je la. Sengih tu ade la. :D pastu, sakit dada I taw. Kena buat semua keje tergesa-gesa. Takpe la. First day shift morning. Sabar je la. Yang I tak bleh tahan sgt tu, kena bebel sebab lambat dtg. Sakit hati sungguh. Takpe la. Sabtu ni I try terpacak depan KFC tu sebelum 8.30. I'll try. But, I can't promise. wakakakaka :P

then, masuk cerita petang pulak. Cerita ni berlaku around 2.40 ptg. Time tu I tengah break. Abu Zar bukak cerita pasal my blog. I tak taw mana dia dapat taw psal my blog ni. Abes dia taw rahsia aku! :(( Abu siap bagitau lagi ape yg ade kat blog aku ni! Huwaaaa... I rasa la kan... Abu yang bgtaw Zali pasal blog I ni. Sebab, Abu cakap, dia main "tekan2" je. sama la ceritanya ngn Zali. Ceis. Kan I dah cakap! Kata2 Sumpah dari lelaki tak boleh percaya. Ari tu bukan main lagi Zali main "sumpah2" cakap kawan dia kat gombak yang bgtaw. Aku sunat korg 2 orang karang baru taw! Dah la Abu panggil I "Syiqa Kesepian"!!! Ok. abes dah cerita blog I ni.

Sekarang ni cerita waktu petang, time I abes break. I nak anta tray kat cashier. Pastu, ade la staff KFC ni bukak cerita pasal pagi tadi. Then, ada la org cakap "awak closing tak bersih; sagaf, sazali kena marah bila diorg morning. Siti pown kena marah jugak" What da....??? I rasa la kan, I dah buat yang terbersih yang I mampu. I tak taw la mcm mana istilah "bersih" ikut standard KFC Holding. Sakit pinggang I kemas dining hall tu, ada lagi yang tak bersih rupanya. Astaghfirullah! Tak pe la. I terima je. Nama pun kuli bawahan. Maybe I kowt yg syok sendiri! So, Sengih je la. Hanya Allah aje yg taw ape yg I rasa masa tu. Kalau ikutkan hati, maunya I lari balik umah time tu jugak. Dah. Full Stop! Tak leyh cerita lebih2. Nanti Abu Zar print entry I yang ni and tampal kat Memo Board. Maut aku nanti wey!

Skrang ni nak story pasal peristiwa yang berlaku masa I nak balik petang tadi. Peristiwa selepas I punch card. I call "Abang Jawa". ( They called him 'Abang Jawa', so, I wrote his name as Abang Jawa! wakakakaka) I tanya dia, dia nak masuk keje ke tak sabtu ni. Masa tengah sembang2 tu, line putus. Opsss. bukan line putus, cuma credit tak cukup! wakakaka. shhhh~ Dia bgtaw I yang dia tak puas hati sbb sms2 yang i bg kat dia. aiyooo. Itu pun sebab aku yang tanya! Aku cuma mengekspresikan apa yg ade dlm hati aku ni. Jangan la amek hati yer :D serabut la kau ni!

I nak tujukan lirik lagu ni untuk "Abang Jawa" la! hehehehehe...

D'Masiv- Cinta Ini Membunuhku

Kau membuat ku berantakan
Kau membuat ku tak karuan
Kau membuat ku tak berdaya
Kau menolakku acuhkan diriku

Bagaimana caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hatimu
Ku sadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan

[Reff]
Kau hancurkan aku dengan sikapmu
Tak sadarkah kau telah menyakitiku
Lelah hati ini meyakinkanmu
Cinta ini membunuhku

Bagaimana caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hatimu
Ku sadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Lamanya dia cuti! Hiyaaaaaakkkkkk...

alaa.. npe cuti lame sagt haaa?

Rindu la!!!

Sampai hari Jumaat laks tu cuti!

Sampai hati betul! :((


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Semalam, lepas kenduri, I tido taw. then, masa bangun tido tu, i usha la my handphone. I harapkan org lain yg anta sms. rupa2nya org lain lak yg hantar. Isk. Serabut betul.

Org yg text I tu nak mintak I join organise birthday sorg artis singapore ni. I was wondering and asked her "eyh. sempat ke? sekrang ni dh berapa ari bulan?"

aiyoo.. entahla. I serba salah la plak. Bukan tak mao tolong, tapi kecik hati lagi ngn dua org hamba Allah ni. I tak taw apsal susah sgt I nak "buat macam biasa" je ngn diorg. I asyik nak menyindir diorg jer. Maybe sebab I terasa yg diorg rendah2kan I kut. Takpe la. I akan cuba buat yg terbaik. :)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

waaaa.... semalam kalau ikutkan mmg letih la. Tapi, disebabkan banyak tgn yg menolong, kurang ckit la penat tu. Plus, kepemalasan I tu muncul, tu yg I tak buat bnyk sgt keje.

I ade gambar masa kenduri tu. tapi, malas nak upload sekarang. Sakit kepala.. wakakaka.. btw, thanks to semua org yg terlibat dalam hal ehwal kenduri tu yer.


thanks to nur dina batrisya kerana sudi menceriakan hari2 auntie syiqa yer! sayang kamoo!!

P/S: Bila la aku nk ade anak sendiri ni? Isk. Ni yang teringin nak kahwin awal ni! :P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Tadi; Jumaat,6 Februari 2009... I break dalam kol 4 mcm tu. pastu, lepas makan2, I beli ais krim jeli. Then, teringt kat Eena. Nak belikan utk dia. tapi, dia jual mahal la pulak. But, I saja le jenguk dia kat tuisyen tu. Hehehehe. actually ade hajat lain. nak tngk Mr Al-junid tu ler! agaga.. shhhh.. don't u berani-berani bgtaw dia eyh! sekeh kang baru taw!

Mr Al-Junid punya baby face dah hilang la. tak taw mne pegi. isk. Rindu nak tngk muka baby face dia!~ hahahahaha. Time I masuk pejabat tadi, dia tengah baca article yg I bagi dia that dia. Ceis! punya la lama! Dah berkepok agaknya. tapi, nasib baik cantik lagi kertas tu.. wakakakaka.. nak taw ape dia cakap? "panjang betul umur. time saya tengah baca tetiba je muncul" Dia dah nak kahwin kowt! agaknya sebab nak kahwin la dia nak berhenti smoke. sebab org kata, lelaki yg smoke ni..... Opsssssss.... xboleh cerita! bahaya! wakakakaka.. shhhhhh~

dah dah dah... Lepas jugak la rindu kat dia! hehehe... Erti sebuah kerinduan.. wakakakaka.. Btw, he will never be mine physically. But, he will be mine as my greatest memory!

P/S: Azrul dah nampak "gambar" tu! Mati aku! Mesti lepas ni "dia" marah aku! :((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Yey! I excited giler bila dia cakap;

"Mak aku suruh aku sambung belajar!"

hehehehe... Jom kita register college sama2, nak? agaga... Psssstttt.... Dia cakap dia nak berhenti kerja. Macam mana ni?? :((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

DECLARE YOUR LOVE BEFORE IT'S TOO LATE!



P/S: I DON'T WANT TO LOSS HIM BEFORE I OWN HIM! :(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Lagu ni I dedicate khas untuk "dia" yang telah memiliki hati ini...
Terima Kasih kerana beri harapan dan terima kasih juga kerana hancurkan impian I !
What ever it is, I love you still...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

semua tu bergabung jadi satu!

I bosan ngn "game" ni.

I sedih sebab I tau dia tak ikhlas!

Cemburu sebab that girl!

Keliru dengan keadaan....

Aku bukan boneka!

TQ!

Walaupun nampak macam I dah lepaskan semuanya... tapi, masih ada yang terbuku. I sebal. Tak taw kenapa. Masih tak terluah. I need someone to share my sadness. :(

Btw, I dah bagitau dia my feeling. But, kat sms je :D tapi, dia makin dingin :( Menyesal pulak bagitau dia. I thought I boleh lepaskan semua rasa yang membebankan ni. Tapi, makin berat pulak!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Oh oh oh! Dia tak jadi off day semalam! hahahaha.. yey yey... hahahaha... chicken.. ;)

Semalam masa I masuk pintu KFC tu, I nampak dia kat pintu nak masuk ke dapur tu. Wahh. "Bukan ke dia off day?" <--- dalam hati jer. tak berani ckp kuat2! hahahaha... Bila I nak punch card, I cakap kat dia "weyh. bukan kau off day ke?" abu dah sengih2. what the...??? lantak la. yang penting, semalam dia tak off day. hahahah. btw, betul gak ckp sir. "dia dah tak jual mahal" dah nak bercakap balik ngn I. agaga.. so sweet! ;)
Btw, I nak announce ckit nih. Beliau tu sweet la! hehehehe. :-*





SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang