H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ok. Post kali ni agak emosional sikit. I nak story apa yang berlaku sejak pagi tadi lagi.

I datang keje kol 9.02, which is i'm late about 2 minutes. fuck! Actually, this is my first time shift opening@morning. adoi. Mana I taw mmg kena dtg awal around 8.30. I ingt Aisyah cakap "datang awal" tu sbb takut keje x siap. Aiyooo. dalam kol 10 I tak mop lantai lagi. tak pasal2 kena bebel. Adus! Stress jugak la. Tapi, I terpaksa kawal perasaan tu. Dah tau sendiri salah, I diam je la. Sengih tu ade la. :D pastu, sakit dada I taw. Kena buat semua keje tergesa-gesa. Takpe la. First day shift morning. Sabar je la. Yang I tak bleh tahan sgt tu, kena bebel sebab lambat dtg. Sakit hati sungguh. Takpe la. Sabtu ni I try terpacak depan KFC tu sebelum 8.30. I'll try. But, I can't promise. wakakakaka :P

then, masuk cerita petang pulak. Cerita ni berlaku around 2.40 ptg. Time tu I tengah break. Abu Zar bukak cerita pasal my blog. I tak taw mana dia dapat taw psal my blog ni. Abes dia taw rahsia aku! :(( Abu siap bagitau lagi ape yg ade kat blog aku ni! Huwaaaa... I rasa la kan... Abu yang bgtaw Zali pasal blog I ni. Sebab, Abu cakap, dia main "tekan2" je. sama la ceritanya ngn Zali. Ceis. Kan I dah cakap! Kata2 Sumpah dari lelaki tak boleh percaya. Ari tu bukan main lagi Zali main "sumpah2" cakap kawan dia kat gombak yang bgtaw. Aku sunat korg 2 orang karang baru taw! Dah la Abu panggil I "Syiqa Kesepian"!!! Ok. abes dah cerita blog I ni.

Sekarang ni cerita waktu petang, time I abes break. I nak anta tray kat cashier. Pastu, ade la staff KFC ni bukak cerita pasal pagi tadi. Then, ada la org cakap "awak closing tak bersih; sagaf, sazali kena marah bila diorg morning. Siti pown kena marah jugak" What da....??? I rasa la kan, I dah buat yang terbersih yang I mampu. I tak taw la mcm mana istilah "bersih" ikut standard KFC Holding. Sakit pinggang I kemas dining hall tu, ada lagi yang tak bersih rupanya. Astaghfirullah! Tak pe la. I terima je. Nama pun kuli bawahan. Maybe I kowt yg syok sendiri! So, Sengih je la. Hanya Allah aje yg taw ape yg I rasa masa tu. Kalau ikutkan hati, maunya I lari balik umah time tu jugak. Dah. Full Stop! Tak leyh cerita lebih2. Nanti Abu Zar print entry I yang ni and tampal kat Memo Board. Maut aku nanti wey!

Skrang ni nak story pasal peristiwa yang berlaku masa I nak balik petang tadi. Peristiwa selepas I punch card. I call "Abang Jawa". ( They called him 'Abang Jawa', so, I wrote his name as Abang Jawa! wakakakaka) I tanya dia, dia nak masuk keje ke tak sabtu ni. Masa tengah sembang2 tu, line putus. Opsss. bukan line putus, cuma credit tak cukup! wakakaka. shhhh~ Dia bgtaw I yang dia tak puas hati sbb sms2 yang i bg kat dia. aiyooo. Itu pun sebab aku yang tanya! Aku cuma mengekspresikan apa yg ade dlm hati aku ni. Jangan la amek hati yer :D serabut la kau ni!

I nak tujukan lirik lagu ni untuk "Abang Jawa" la! hehehehehe...

D'Masiv- Cinta Ini Membunuhku

Kau membuat ku berantakan
Kau membuat ku tak karuan
Kau membuat ku tak berdaya
Kau menolakku acuhkan diriku

Bagaimana caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hatimu
Ku sadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan

[Reff]
Kau hancurkan aku dengan sikapmu
Tak sadarkah kau telah menyakitiku
Lelah hati ini meyakinkanmu
Cinta ini membunuhku

Bagaimana caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hatimu
Ku sadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang