H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Oh oh oh! Dia tak jadi off day semalam! hahahaha.. yey yey... hahahaha... chicken.. ;)

Semalam masa I masuk pintu KFC tu, I nampak dia kat pintu nak masuk ke dapur tu. Wahh. "Bukan ke dia off day?" <--- dalam hati jer. tak berani ckp kuat2! hahahaha... Bila I nak punch card, I cakap kat dia "weyh. bukan kau off day ke?" abu dah sengih2. what the...??? lantak la. yang penting, semalam dia tak off day. hahahah. btw, betul gak ckp sir. "dia dah tak jual mahal" dah nak bercakap balik ngn I. agaga.. so sweet! ;)
Btw, I nak announce ckit nih. Beliau tu sweet la! hehehehe. :-*





SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

comel la kucing tu...
ehehe...

hahah ! setuju dgn encik ijam ! haha ! btw, sape BELIAU tu ? adakah bangla yang cuci cuci toilet KFC uh ? urmm ! i"m wondering here !:D

bangla kepala hanggok ang la!

punya la sweet, kau kata bangla?

aku sekeh kang!

dush dush dush!

watch your mouth eyh eena!

aku sekeh kau japg!

hiyaaaaaa'!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang