H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ok. I nak story ape yang berlaku kat I semalam and kelmarin! Ada banyak perkara yang tak menyenangkan dah berlaku.

1) Tangan kiri I bleeding sebab tercucuk dengan serpihan kaca lampu kalimantang. Masa tu I kemas2 bilik stor depan frozen room. (kelmarin)
2) Kena sindir2 ngn Restaurant Manager time meeting (kelmarin)
3) Asyik kena marah je. Kat KFC Saufi marah aku. Kat umah mama pulak marah aku! (kelmarin)
3) Air panas dari paip kat sinki back up tu tercurah atas tangan I. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa pedihnya tangan I masa tu. (semalam)
4) Tangan kanan I tergesel kat bucu dinding kat kaunter (sebelah pintu) and bleeding. (semalam)
5) Terjatuh tangga! (Semalam)

But, dalam duka tu, ada jugak yang gembiranya! hehehehe.
1) Zali dah masuk kerja balik!! But, dia asyik kena perli je. Aduhai. Itu la nasib kami si kuli bawahan!
2) Dapat lepaskan perasaan yang terpendam terhadap manager melalui VOICE OF CHAMPION!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang