H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Tadi; Jumaat,6 Februari 2009... I break dalam kol 4 mcm tu. pastu, lepas makan2, I beli ais krim jeli. Then, teringt kat Eena. Nak belikan utk dia. tapi, dia jual mahal la pulak. But, I saja le jenguk dia kat tuisyen tu. Hehehehe. actually ade hajat lain. nak tngk Mr Al-junid tu ler! agaga.. shhhh.. don't u berani-berani bgtaw dia eyh! sekeh kang baru taw!

Mr Al-Junid punya baby face dah hilang la. tak taw mne pegi. isk. Rindu nak tngk muka baby face dia!~ hahahahaha. Time I masuk pejabat tadi, dia tengah baca article yg I bagi dia that dia. Ceis! punya la lama! Dah berkepok agaknya. tapi, nasib baik cantik lagi kertas tu.. wakakakaka.. nak taw ape dia cakap? "panjang betul umur. time saya tengah baca tetiba je muncul" Dia dah nak kahwin kowt! agaknya sebab nak kahwin la dia nak berhenti smoke. sebab org kata, lelaki yg smoke ni..... Opsssssss.... xboleh cerita! bahaya! wakakakaka.. shhhhhh~

dah dah dah... Lepas jugak la rindu kat dia! hehehe... Erti sebuah kerinduan.. wakakakaka.. Btw, he will never be mine physically. But, he will be mine as my greatest memory!

P/S: Azrul dah nampak "gambar" tu! Mati aku! Mesti lepas ni "dia" marah aku! :((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang