H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ouh kawan2 sekalian! I nak kenalkan korg ngn sorg mamat ni... Dulu, I selalu bergado ngn mamat ni.. (detik2 awal perkenalan) pastu, Kitorg berbaik semula.. (mamat ni pandai memujuk,ok!) wakakaka.. Bila dah kenal dia, dia ni kelakar tau... Actuallly, post ni untuk I nak recall balik memori ngn dia ni... Kitorg pernah gaduh tau sebelum ni.. Puncanya, dia tak reply msg I kat YM.. sebab apa? Dia tlg kawan dia buat kerja.. Key-in data ke ape ntah. Sumthing like that la.. Pastu, I ni kan kuat cemburu? (Kan, Zali? Kau yg ckp aku kuat cemburu!) Pastu, I merajuk@bergado la ngn dia.. Yang jadi mangsa, Kak Dina.. Kak Dina yg jd org tgh.. Tapi, kak Dina buat "kerja" dia dgn baik.. Sbb, I ngn Zul ni berbaik semula.. :) (Sebenarnya, I yg kenal Zul ni dulu baru Kak Dina..) Zul kenal Kak Dina sebab kes Abang Hilmy Ashley.. (Masa tu I admire kat Abg Hill. Pastu, I story kat Zul. Kebetulan, Kak Dina satu kolej ngn abg Hill. I bgtau Zul yg Kak Dina satu kolej ngn Abg Hill. Tu yg diorg berkenalan tu.. ( Actually si Zul ni mmg suka carik pasal ngn org kat chatbox kat Ireans tu... Kak Dina plak mmg setia kat chatbox kat Ireans tu... )

Walaupun si Zul ni suka sgt kutuk2 I, tapi, dia ni kelakar la.. kadang2 tu, bila I nak marah, terus xjd marah.. dia panggil I raksasa la.. dugong la... *Sobsob* pastu, ade la satu insiden tu.. Ni kes Alex sialan tu.. masa tu Alex ugut I. I ngadu kat Zul ni.. Dia bleh lak buat lawak bodoh, walhal masa tu I dah nangis2 dah sbb takut sangt2...

Semalam, Kak Dina pegi jumpa dia.. I nak pegi jugak. Tapi, mama tak bagi! :(( *sobsob* ye la.. hari Khamis ari tu I dah keluar tngk wayang... Tapi, tak pe la.. Xde jodoh nak jumpa dia.. Btw, hari ni dia balik Sabah.. Oh No! Makin tipis la peluang nk jumpa dia lepas ni.. Zul, nnt aku free, aku g melawat kau kat Sabah la eyh? Tak pun, aku g sambung belajar kat Sabah la yer.. :D

Btw, Umur Zul ni muda 2 tahun dari Mr Al-Junid tu.. Agagaga.. so, korg bleh la teka sendiri brape umur Zul ni :) Umur dia ni mmg dah layak kahwin dah.. So, cpt2 ckit kahwin... klau x, tak laku kau nnt! X)

*Oit! Zul ghay! wakakakaka... Aku rindu nak belasah kau la weyh!*


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Actually, Hari Anugerah Cemerlang ni berlangsung pada 28 Mac 2009 yg lepas. I mmg nak update my blog sempena hari anugerah cemerlang tu. Tapi, semua gambar ada pada Natasha. (since I xde camera, I mintak jasa baik Tasha utk snap a few photo on that day... ) So, Tadi Tasha bagi photo2 tu semua kat I through YM. Wahhh.. Excited sgt! Ok la. Xmo bnyk cerita. I upload je la gmbr2 masa hari sabtu ari tu..


Muka2 sebelum naik atas pentas... ( I cuak sebenarnya ni! tapi, cikgu Anwar dah ajar mcm mna nak happykan muka time2 genting, so, I apply je la...) P/S: Beliau tak ajar direct.. Cuma, dlm kelas beliau, I akn ketawa even time tu I tgh sedih@terkilan sgt... So, dah terbiase.. :D

Ouh. The Award goes to Syiqa! wakakakaka... (Jealous ngn Nina, Fateen, Fatehah, Tasha... Because muncung piala diorg tu lebih besar dan piala diorg lebih cantik!)

PERHATIAN! Jangan renung sijil tu lelama... Malu la.. Tak cantik pun result I

Bersama ayahanda dan bonda yang sudi melabur duit utk anak diaorg yang malas belajar ni!

The teachers... I love you! :-*

Nina, Jangan Jealous yer! ;;)

Wajah2 straight A's... Ade sorg lagi.. tapi, yg sorg lagi tu dah terbang ke Egypt.. Dia tinggalkan kitorg kat sini.. *sobsob*

Amek berkat ni... Cikgu2 add math simpanan I... ( Cuba zoom kat sijil diorg tu.. tngk bpe A diorg dapat!! )

Khairunnisa!!! I rapat ngn dia masa form 5.. Tu pun disebabkan Fatin Amira punya kes! (Ada baiknya Si Fatin Amira tu masuk kelas kitorg eyh?)

With Amir Zulzafri... ( I suruh tayang sijil, dia tayang kamera.. tau la aku xde kamera!)

Oh Habib! Senyummu itu akan aku rindui,ok! ;))

Amir dan Tasha... Both of u are wonderful,ok! :)\

Ouh Arjuna hatiku! :-X

Aku tau la aku ni comel hari ni.. Jangan la korg berebutkan aku, ok? (Ban ngn Amir tengah Ooo-som... tgk spe yg dpt pinang I nnt!)

I'm gonna miss you, tasha! (Tasha nk kawen ngn Robert Pattinson.. Takpe Sha.. I restu.. sebab, I dah tak mo kat Robert tu.. Dia tu busuk la.. tak mandi!)

Pilihlah aku jadi pacarmu! :P

Tiga dara pingitan kebosanan dengar ucapan yg membosankan!

Jangan la ni gambar terakhir kitorg ketika masih anak dara... (Faham x??)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Tears can heal my heart, ok!

After crying, I feel good...

Thanks Zali because you introduced me to my "bestfriend"...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I know he read my blog...

I know he know how do I feel..

and...

I know he hate me!


P/S: I LOVE YOU
*Do you know, I'm dying over here?*

you are killing me!!!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Kak Dina, JANGAN bagitau Encik Awang Zullizan tau pasal rahsia kita tu... Malu la klau dia tau :P

P/S: Manusia ni, klau kita kata jgn, lagi dia nk buat! So, esk jgn terlepas ckp bgtau dia pulak.. maunya merah@tebal muka cika ni nnt X)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Aku dah agak dah.. Masa aku baca tagged kau tu, aku agak mesti ko tag aku punya.. Kan dah jd kenyataan? Aku buat tagged ni sbb nk bodek nina tau.. Aku nk dia sambut anak2 aku nnt :P

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Gambar I dengan Zali...

2. Apakah benda akhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
Pizza kat Domino's

3.Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Kawasan bersalji

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
Tak pernah ada hubungan istimewa dengan mana-mana lelaki pown :p

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
Yes! Yes! Yes! *I'm dying because of this love*

6. Di mana restoran akhir kamu makan malam?
Kawasan R&R kat Genting Sepah

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Kissed by an Angel written by Elizabeth Chandler

.8. Nama penuh anda?
Fatin Nur'asyiqah Bt Rahmat

9.. Kamu lebih senang dengan ayah atau emak?
Dua-dua...

10. Namakan seorang yang kamu ingin jumpa dalam hidup kamu?
Bakal suami X)

11. Sebutkan nama 8 sahabat yang rapat dengan kamu?
1) Ainaa Kamal
2) Nur Hanina
3) Che Fatehah
4) Che Fateen
5) Hasmira Aizreen
6) Atiqah Yazam
7) Natasha Athirah
8) Khairunnisa

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?
Kadang2...

13. Tempat yang paling seronok yang kamu ingin pergi?
Rumah bakal suamiku... X)

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
gila2, tak cepat terasa,mudah ajak sembang,tak kedekut ilmu,kadang2 ada 'angin'

15. 8 perkara yang saya gilai.
1) Blog
2) Komputer@Laptop
3) Novel@Cerpen@Puisi
4) Movie
5) Actor handsome
6) Makanan
7) Baju@Seluar
8) Lesen Kereta@Cikgu driving :P

16. Pelukan atau ciuman?
Ciuman, of course!!

17. 8 buah buku yang paling baru di baca?

This is how it happened, Twilight, New Moon, Cemburu Seorang perempuan, Eclipse, Catalog Avon, Buku Kurikulum Pendidikan Pemandu, Buku contoh soalan undang-undang (Ujian Komputer)

18. 8 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali?
1) Cinta tak kenal siapa - Aris Ariwatan
2) Because I am a girl - Kiss
3) Dia - Fauziah Latiff
4) Tangis dalam gerimis - Erra Fazira
5) Hanya Nyanyian dalam sepi - Chris Vadham
6) A shoulder to cry On- Tommy Page
7) Mungkinkah - Sheila Abdull
8) Puspa - St12

. mari main TAG 8 orang lain..
1) Ainaa Kamal
2) Syareena
3) Akid
4) jime Jojes
5) Kartika Seri Dewi
6) Kak Dina
7) Liling si pemalas
8) Ainina

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Tadi kak Siti text I.

Dia bgtau yg dia dah nk kahwin!

Tahniah!

Semalam Ainaa Text I...

Dia bgtau I dia dah bagi positive answer kat Akid...

Wow! I'm happy and senyum sorg2 time tu; walhal Smira, Raja, Helmi, Amir, Rais, riuh bercerita...

Tahniah yunk!!!

But... How about myself?

Bila balik rumah, I sedih balik...

I tertido masa tgh try call dia...

Berapa puluh missed called pun I tak tau...

Bangun tido, I nangis; sakit sangat hati ni...

Tapi, tetiba dia text I...

I lega...

I call dia...

Dia respond...

I'm happy...

Thanks!


But then, I cried again!

I hate you! You make me look weaker and weaker and weaker!!!

I'm confused! Who u are??

Nevermind..
Once I give you my heart, I am ready to get hurt :)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Aku tau aku over sgt kutuk dia.
Aku mintak maaf yer..
Aku janji, aku akan delete post tu...
Aku buat semua ni bukan sebab aku dah boleh kikis dendam aku kat dia...
Tapi, aku buat semua ni sebab aku sayangkan kau...
Aku mintak maaf sebab malukan kau...
Aku janji, aku akan cuba ubah perangai aku yang kau tak suka tu...
Jangan marah aku lagi, eh?
I love you,
Mohd Sazali Sesi Burhan! :-X

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Aku TIDAK AKAN berhenti sehingga aku temui jawapannya...

P/S: So, jawab telefon; reply sms, ok?

Cubit - cubit manja: Akid, ni tak dikira memaksa utk diterima jd couple tau.... Ni paksa utk booking date utk berperang! :)

Ainaa pesan: Yang. Jaga hati awk baik2. dun let people scratch it. susah nk polish balik nnt. we have a long way to go. y waste our time dgn hal dia kn?

*hmphhh.. Dia dah scratch pun. Dah bleeding dah.*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

" Ko nie memang cibai kn.....''''/// "

P/S: Ko ni npe Zali? Apsal tetiba je anta sms mcm tu? tak betul dah? Nak marah aku? Spe suruh tak marah aku tadi. Aku dah bagi chance, kan? ;)

Btw, I have told you, right? Never underestimate the power of an extremely pissed off woman!

Cubit - cubit manja: Sakit la bisul ni... Ainaa, tlg kita! =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Tadi, I ternampak Ainaa ada update blog dia. So, I baca la. Title post tu xde la kontroversi sgt.. Cuma, bila I baca post dia, mak ai... kontroversi betul :-O

Nak tau ape dia tulis?? Dia cerita pasal mimpi dia.. agaaga.. kelakar ok, mimpi dia tu... Isk.. Takpe la.. at least ade jugak org nk mimpikan I yer.... X)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I pegi giant td,nk jumpa my mom coz nk update buku bank n nak tukar status buku ASB I.yang bestnya,I tak bawak payung laks tu. So, disebabkan cuaca panas plus I terbatuk2, I masuk pasaraya giant n beli air tropicana twister (orange). Then, I lalu la depan "stall" yg jual air jambu and buah jambu.. Nama dia "Jambu 88". I beli la buah jambu tu.. sebabnya, I terbayangkan betapa bestnya dpat mkn jambu dlm cuaca panas2 mcm ni. Then, my first plan was I beli jambu tu RM2.. pastu, I mkn yg RM1, yg lagi RM1 tu I bagi eena. I pun order la kat "abg polka dot" tu.. ( Eena bagi nama tu kat dia.. sebab, eena syok kat dia.. sebabnya, abg tu kulit putih, tp, ade jerawat merah2 kat muka. so, tu mmg taste eena la kan? )
Syiqa: nak jambu dua ringgit. buat seringgit-seringit, ye.
Abg polka dot: Ok. (bungkus jambu) terima kasih.
Syiqa: terima kasih (smbil amek jambu; dalam hati dah excited sbb dapt jambu extra!!!)
p/s: I nampak tau dia masukkan extra jambu tu!! x)
so, I jadi sayangla nak makan jambu tu time berjln nk balik umah. Sebab, I nak tunjukkan kat eena yg abg polka dot dia tu bagi I jambu extra! wakakakaka... Eena menjerit2 sebab jealous,ok!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Oh Oh Oh! Yesterday, we went to Alamanda Putrajaya! Yey! Hahahah.. Kitorg bawak Dina jalan2. Yang paling bestnya, kitorg x bawak "kereta" dia... -.-' *sigh* Oh nO! sape nak dukung dia?? To be fair, semua orang kena gilir2 dukung Dina! hehehe... Yg paling bestnya, masa kitorg naikkan Dina permainan yg masukkan duit and gerak2 tu, dia nanges! hahahaha. So cute, ok! Ok la. Malas mau cerita banyak2... I upload je la photo Dina tu yer... Btw, Esok mak ngah (Nek Ngah kepada Dina) nak bawak Dina jalan2 kat Zoo! Oh no! I tak leyh join sebab ade kelas memandu esok *sob sob sob*

P/S: Dear Eena, Esok amek gmbar Dina banyak2 tau!!!

*Kereta baru Nurdina!! Excited dpt kereta baru!*

*Siapa kata Nurdina tak pandai bergaya? Bila keluar dengan Nek Ngah dia, Nurdina la yang paling ada style, ok!* TENGOK MUNCUNG DINA TU!!!! -.-'

*Dina takut, Neksu!!!! Auntie Eena, Auntie Syiqa, jgn la gelakkan Dina!Nek Ngah, tngk diorg ni! Nanti Dina langgar tiang parking mcm mna???*

*Oh yeah... Tulang punggungku dah kuat! Sebab tu bleh duduk kat gelongsor*

*Oi.. jgn peluk la! nanti duit hantaran Dina jatuh!- Auntie Ainaa yg ckp mcm tu!*

*Auntie Syiqa, cepatla amek ayam tu..Dina lapar la. Lepas ni makan waffle tau!*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Baru 2 hari I berhenti kerja. Dah rasa bosan yang teramat sangat! Korg yg tak rasa apa yg I rasa takkan faham,ok! Hanya Allah je yg tau mcm mana I rasa skrang ni. Hidup I skrang ni dah macam orang takde pedoman,ok! Nak tau ape aktiviti seharian I?

12.00 mlm-4.00 pagi -------> Online tanpa hala tuju
4.00 pagi-12.00 tgh-------> Tido @ Membuta macam setan kekenyangan!
12.00tgh- 3.00 ptg--------> Cari makanan dan kenyangkan perut!
4.00ptg-7ptg--------> Tido macam setan baru beranak
7 ptg-12mlm-------> Online macam takde tujuan hidup..

Boleh bayangkan tak betapa banyak masa yang I dah sia-siakan? I benci life macam ni! Nak keluar, duit takde! Gaji dah habis bayar duit lesen yang tak dapat2 tu. Ni semua gara2 JPJ bodoh tu la! Grrrr... Mulut JPJ yg test jalanraya tu macam langsi,ok! I malas nak announce nama dia kat sini. Nanti takut dia naik pangkat pulak!

Tolonglah korg! bagi idea apa yang I boleh buat dengan life I sementara tunggu panggilan masuk U ni! :(( Ni semua gara2 si betina jalang tu la. Klau tak, takdenye I nk berhenti kerja kat KFC tu. I dah seronok keje situ sebenarnya. Tak caya, tanya la Cik Ainaa Kamal tu. Masa dia memula masuk keje dulu, dia ada ajak I berhenti.(sebab tak tahan ngn perangai assistance manager and tak tahan ngn perangai si jalang tu) Tapi, I takmo. Tapi, last2 I yg ajak dia berhenti. Sebab tak tahan ngn perangai si betina jalang tak sedar diri tu!

Btw, I admit. Sejak berhenti keje ni, I asyik nak naik angin je. Tak boleh salah ckit. Nenek I pown jadi mangsa.. *tak pasal2 jadi cucu derhaka! :(( * Maybe I tak reti dok diam kot. Masa zaman skola dulu, sibuk ngn kelas tambahan la.. Aktiviti Ko-ku. Pastu, ptg tuisyen. Busy. So, xde la terasa masa tu lambat berlalu. But, now? I can't describe how much I hate my life now! Udah le bosan xde keje nak buat selain mengadap laptop@berebut laptop ngn adik I... Rindu pulak kat Zali tu.. =((
Bosan...
xde duit...
takde lesen kereta...
sakit hati...
letih tidur...
jadi pemalas...
jadi perengus...
Gagal dalam hal2 perasaan...

tu la identiti I skrang. So, be aware!

Arghhhhhhhhhhhh!!!!!

P/S: Only God knows how do I feel!!!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Akanku tunggu...

Kau berikan kunci hatimu...
walau ku tahu...
kau takkan pernah izinkanku miliki hatimu...

Akanku tunggu...
Pelangi indah di hujung senja...
Biar ku tahu...
Sang bulan tidak memberi izin

Aku ingin terus bermimpi...
Bermimpi dalam pelukan hangatmu..
Tapi sayang...
Kau hanyalah bayangan...
Yang bisa dilihat...
Mustahil untuk digapai...

P/S: I created and dedicated this poem to you,
Mohamad Sazali Sesi Burhan!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I nk story pasal my last day kerja :D ngeeee.... (ada cerita yg kurang best.. tp, lupakan je... I nak story yg best2 je kali ni)

Disebabkan hari ni last day I ngn Ainaa, diorg dah plan nak main malam ni. Diorg dah bagi warning kat kitorg; tapi, I lupa la nk bawak baju extra. :( Ouh no! I ingt diorg juz mamain jer.Rupa-rupanya diorg wat bebetul! huwaaaaa....

I malas nk story panjang. So, I upload je la gmbr2 yg kitorg amek tadi. A photo can tell you a thousand stories, right? So, here it goes... (setiap gambar ada ceritanya tersendiri,ok!)

My favourite...

Ni la sinki back-up yg jadi pujaan hati I... Masa I jadi CSC dulu, I suka gila lepak kat sini;sebab, banyak sgt barang2 back-up yg tak berbasuh. So, I kan rajin, I tlg la basuh (walhal masa tu dah xde keje lain.. customer x ramai)
P/S: this time, Ainaa lak yg posing kat sinki tu :P

Ni bilik stor 1. I suka lepak sini ngn orang2 yang tak suka@menyampah ngn Norma tu. Tak boleh bagitau sapa. Ni kira markas utk kitorg mengumpat la.. Sebabnya.. jeng jeng jeng... tngk gmbr seterusnya!
P/S: Walaupun panas, ni la tempat yg Sazali dan staff2 lelaki yg lain suka membuta.. opsss.. terbocor rahsia laks!


Sebab ada video ni! agaga. Bleh monitor pergerakan manager on duty.. agaga :P
P/S: TV ni la yg jadi saksi I kena simbah air ngn customer bangsat tu!


My favourite counter! agaga. I suka dok counter ni.. Sebab, bila time I closing sensorg, I tak perlu risau pasal space untuk letak bucket box, etc.. Sebab, kaunter yg lagi 2 tu dah tutup and xde cashier bertugas. I sorg je.. tu yg best dok counter ni. Cepat ckit keje leyh siap ;)
P/S: Kat sini la I kena simbah air. pastu, kaunter ni la kaunter terakhir yg I sentuh. :(


Before "party"...
Berposing time closing...
P/S: Detik2 akhir sebelum "mandi"


Sila kenyangkan perut anda ye...
P/S: Meal terakhir sebagai staff KFC


Makan2 time...

Right After our party!

Lantai oh lantai... *Macam mana nak basuh ni??*
P/S: Mangsa Keganasan Azrul and the gang!


Sweet Bun yang hilang sweetnya...
P/S: Tlg la jgn serik utk makan KFC yer! ;)


Kaunter Favouriteku yang baru first time makan cheese!
P/S: Macam mana klau I cuci tak bersih ni? Esok miss tikus datang melawat x?? :D


I yang seksi... ( ni gara2 kena baling whipped potato la ni.. Nasib baik Sir yang buat! )
P/S: Baru first day pakai baju ni.. dah kotor macam ni...*sobsob*


Acken... Sifu I :) I will miss your kaki, and tangan! (dia suka tendang kaki org and suka pukul bontot orang dengan besi yang "counter closed. Next counter please")
P/S: Acken tak amek port time party tu... Maybe sebab dia malas nak cuci lantai nanti kot!


Azrul... Tauke tepung! Dush Dush Dush!
P/S: opss.. wat muka playboy terhormat la pulak!!!


Saufi si tauke cheese... Saba je la.. (",)
P/S: Raja blue jugak! :P


Chah.. Si tauke Coleslow.. (dia cedok coleslow bulk and direct je simbah kat I.. I pancutkan cheese kat dia!)
P/S: Penyelamat I masa I lupa nak cuci dumpster ari tu... :D btw, Chah ni "anak mama" tau! *mama=miss ana*




Scene lepas I mandi koboi kat Toilet...

Azlan.. Mastermind party2 mcm ni.. Btw, nasib baik kali ni dia cuti.. Kalau tak, teruk kitorg 2 org kena!
P/S: Opsss... Sorry.. Termesra pulak! :-*


Ouh.. Let me snap out sweet photo, Acken! ;)
P/S: I will miss you, brother!


Let me kiss you, babe! hahahaha..
P/S: Abu ni jadi rebutan Ainaa and Eena... :D but but but... I yg dapat snap photo seksi Abu ni :-*


Ouh Azrul.. Makanlah sikatku ini... :D
P/S: Tempat melepak yg sgt "sweet" dan dipenuhi dengan bau yg sgt "strong"!! :P

Sharing is caring.... =))
P/S: Azlan yang baru ter missed peluang main game ngn kitorg! Dia baru bangun tido la!! (Zali yg kejutkan Lan, alih2 Zali yang tido pulak.. phew.. Frust tau!)


Titanic versi KFC :P
P/S: Ouh Abu.. Lesung pipitmu akan aku rindui selalu... =((


Tinggal Kenangan... :)

video
Ni video yang Azrul rakam. Disebabkan Azrul lebih sygkan Ainaa dari I, maka, banyak la shot gambar Ainaa ;)


PHOTO OF THE DAY....


I do love you, girl! :)

P/S: Zali, npe xde goodbye kiss utk aku? Napa kau balik mcm tu je? Kau langsung tak bagi tau aku yg kau nk balik. Aku cari kau tadi. Tapi, bila aku tngk punch card kau, tengok2 kau dah balik. Aku sedih tau. :( Nevermind... I love you! Kalau "dia yg kau syg" lukakan hati kau, aku akan sentiasa ada di sini. Semoga kau sentiasa happy dan berada dalam lindungan Allah S.W.T.

Last but not least.. I'm sorry when I heard about Ezzaree... Dear Ezzaree... Semoga kau sedar akan kesilapan kau. Mak kau sayangkan kau; bukan bencikan kau. Dia tak mau kau musnah sebab perempuan. :)

Utk tau cerita selanjutnya tentang game kitorg ni, sila la melancong ke blog Ainaa Kamal yer..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang