H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I pegi giant td,nk jumpa my mom coz nk update buku bank n nak tukar status buku ASB I.yang bestnya,I tak bawak payung laks tu. So, disebabkan cuaca panas plus I terbatuk2, I masuk pasaraya giant n beli air tropicana twister (orange). Then, I lalu la depan "stall" yg jual air jambu and buah jambu.. Nama dia "Jambu 88". I beli la buah jambu tu.. sebabnya, I terbayangkan betapa bestnya dpat mkn jambu dlm cuaca panas2 mcm ni. Then, my first plan was I beli jambu tu RM2.. pastu, I mkn yg RM1, yg lagi RM1 tu I bagi eena. I pun order la kat "abg polka dot" tu.. ( Eena bagi nama tu kat dia.. sebab, eena syok kat dia.. sebabnya, abg tu kulit putih, tp, ade jerawat merah2 kat muka. so, tu mmg taste eena la kan? )
Syiqa: nak jambu dua ringgit. buat seringgit-seringit, ye.
Abg polka dot: Ok. (bungkus jambu) terima kasih.
Syiqa: terima kasih (smbil amek jambu; dalam hati dah excited sbb dapt jambu extra!!!)
p/s: I nampak tau dia masukkan extra jambu tu!! x)
so, I jadi sayangla nak makan jambu tu time berjln nk balik umah. Sebab, I nak tunjukkan kat eena yg abg polka dot dia tu bagi I jambu extra! wakakakaka... Eena menjerit2 sebab jealous,ok!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang