H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Baru 2 hari I berhenti kerja. Dah rasa bosan yang teramat sangat! Korg yg tak rasa apa yg I rasa takkan faham,ok! Hanya Allah je yg tau mcm mana I rasa skrang ni. Hidup I skrang ni dah macam orang takde pedoman,ok! Nak tau ape aktiviti seharian I?

12.00 mlm-4.00 pagi -------> Online tanpa hala tuju
4.00 pagi-12.00 tgh-------> Tido @ Membuta macam setan kekenyangan!
12.00tgh- 3.00 ptg--------> Cari makanan dan kenyangkan perut!
4.00ptg-7ptg--------> Tido macam setan baru beranak
7 ptg-12mlm-------> Online macam takde tujuan hidup..

Boleh bayangkan tak betapa banyak masa yang I dah sia-siakan? I benci life macam ni! Nak keluar, duit takde! Gaji dah habis bayar duit lesen yang tak dapat2 tu. Ni semua gara2 JPJ bodoh tu la! Grrrr... Mulut JPJ yg test jalanraya tu macam langsi,ok! I malas nak announce nama dia kat sini. Nanti takut dia naik pangkat pulak!

Tolonglah korg! bagi idea apa yang I boleh buat dengan life I sementara tunggu panggilan masuk U ni! :(( Ni semua gara2 si betina jalang tu la. Klau tak, takdenye I nk berhenti kerja kat KFC tu. I dah seronok keje situ sebenarnya. Tak caya, tanya la Cik Ainaa Kamal tu. Masa dia memula masuk keje dulu, dia ada ajak I berhenti.(sebab tak tahan ngn perangai assistance manager and tak tahan ngn perangai si jalang tu) Tapi, I takmo. Tapi, last2 I yg ajak dia berhenti. Sebab tak tahan ngn perangai si betina jalang tak sedar diri tu!

Btw, I admit. Sejak berhenti keje ni, I asyik nak naik angin je. Tak boleh salah ckit. Nenek I pown jadi mangsa.. *tak pasal2 jadi cucu derhaka! :(( * Maybe I tak reti dok diam kot. Masa zaman skola dulu, sibuk ngn kelas tambahan la.. Aktiviti Ko-ku. Pastu, ptg tuisyen. Busy. So, xde la terasa masa tu lambat berlalu. But, now? I can't describe how much I hate my life now! Udah le bosan xde keje nak buat selain mengadap laptop@berebut laptop ngn adik I... Rindu pulak kat Zali tu.. =((
Bosan...
xde duit...
takde lesen kereta...
sakit hati...
letih tidur...
jadi pemalas...
jadi perengus...
Gagal dalam hal2 perasaan...

tu la identiti I skrang. So, be aware!

Arghhhhhhhhhhhh!!!!!

P/S: Only God knows how do I feel!!!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

AHAH ! dahsyat ! ptot la aku tgok ade tanduk sikit. rupanya setan baru beranakk ! HAHA :D

hehehehe..
welcome to my world cyg...
i dh 3 bln cm ni tau..
i'm a survivor..=p
u jgn risau la..
time goes by so fast..
enjoy this time yg u ade..
lpas ni
mse uni
u dh busy
no time for urself..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang