H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Shhhh.... Semalam hari amek result.. I don't want to announce my result. But, I would like to announce my besties results :D ngeeeee... *malu la dgn result sendiri*

1)Ainaa Kamal- 10 A1 (siap masuk TV3 lagi. Customer dia siap cam muka dia tu!)
2)Natasha Athirah - 10 A1
3)Nur Hanina - 9A1, 1A2
4)Che Fateen - 8A1, 2A2

Congrates my darlings!!!

btw, I still ingat lagi apa yg Cikgu Yasmin ckp td " Saya takut tadi. Mak awak dah nanges. Awak pulak terdiam terkedu. Kenapa? tak sangka ke dapat banyak mcam tu?" And, I replied to her; "Bukan terkejut sebab banyak. Tapi, sebab sikit sgt!"

Huwaaaaaa.... I can't believe it! Macam mana boleh terkurang satu A dari PMR ni?

xpe la. Mungkin ada hikmah disebalik semua ni. Apa pun, I tetap bersyukur.. Walupun tak banyak macam Ainaa, I tetap terima. Alhamdulillah.. Sebab, ada orang yg langsung tak merasa nak dapat A1...

P/S: tadi kak Shida dari Titian Cahaya Call I. Dia cakap, Puan Noor nak tau sangat my result. Bukan saya takmo bgtau. Tp, malu la. Saya tak dapat straight A's mcm Ainaa :(( Btw, thanks a million to teacher Yazlina! Sebab, sejak I nak amek exam that day, beliau je yg concern about I.. Masa amek exam ari tu, beliau je yg perasan I tak sampai lagi and she managed to call me. Then, masa nak amek result pown beliau call I jugak :D Thanks teacher! I love you! :-*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

wey wey
jgn lupe tuntut reward aku kt titian
fizik aku a
hahaha

ukhuuusss...
semalam...saya sedih dan sayu sangat...sebab kat tc.....hanya 3 orang jer yang datang ambik hadiah......

tapi bila malam...kak zam caling....ahaaaa...baru lega...rupanyer ramai yang skor....tapi.....napa tak datang........duit dah siap...kamera dah tunggu...... mana g semua orangggg ni.....

cyg!!!
ku bkn 10A1 la..
hehehhe..
kite 8A1 2A2..
wat malu jek i ni..
=p

bijakk btol diorang nehh . ishhk .
(:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang