H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I nk story pasal my last day kerja :D ngeeee.... (ada cerita yg kurang best.. tp, lupakan je... I nak story yg best2 je kali ni)

Disebabkan hari ni last day I ngn Ainaa, diorg dah plan nak main malam ni. Diorg dah bagi warning kat kitorg; tapi, I lupa la nk bawak baju extra. :( Ouh no! I ingt diorg juz mamain jer.Rupa-rupanya diorg wat bebetul! huwaaaaa....

I malas nk story panjang. So, I upload je la gmbr2 yg kitorg amek tadi. A photo can tell you a thousand stories, right? So, here it goes... (setiap gambar ada ceritanya tersendiri,ok!)

My favourite...

Ni la sinki back-up yg jadi pujaan hati I... Masa I jadi CSC dulu, I suka gila lepak kat sini;sebab, banyak sgt barang2 back-up yg tak berbasuh. So, I kan rajin, I tlg la basuh (walhal masa tu dah xde keje lain.. customer x ramai)
P/S: this time, Ainaa lak yg posing kat sinki tu :P

Ni bilik stor 1. I suka lepak sini ngn orang2 yang tak suka@menyampah ngn Norma tu. Tak boleh bagitau sapa. Ni kira markas utk kitorg mengumpat la.. Sebabnya.. jeng jeng jeng... tngk gmbr seterusnya!
P/S: Walaupun panas, ni la tempat yg Sazali dan staff2 lelaki yg lain suka membuta.. opsss.. terbocor rahsia laks!


Sebab ada video ni! agaga. Bleh monitor pergerakan manager on duty.. agaga :P
P/S: TV ni la yg jadi saksi I kena simbah air ngn customer bangsat tu!


My favourite counter! agaga. I suka dok counter ni.. Sebab, bila time I closing sensorg, I tak perlu risau pasal space untuk letak bucket box, etc.. Sebab, kaunter yg lagi 2 tu dah tutup and xde cashier bertugas. I sorg je.. tu yg best dok counter ni. Cepat ckit keje leyh siap ;)
P/S: Kat sini la I kena simbah air. pastu, kaunter ni la kaunter terakhir yg I sentuh. :(


Before "party"...
Berposing time closing...
P/S: Detik2 akhir sebelum "mandi"


Sila kenyangkan perut anda ye...
P/S: Meal terakhir sebagai staff KFC


Makan2 time...

Right After our party!

Lantai oh lantai... *Macam mana nak basuh ni??*
P/S: Mangsa Keganasan Azrul and the gang!


Sweet Bun yang hilang sweetnya...
P/S: Tlg la jgn serik utk makan KFC yer! ;)


Kaunter Favouriteku yang baru first time makan cheese!
P/S: Macam mana klau I cuci tak bersih ni? Esok miss tikus datang melawat x?? :D


I yang seksi... ( ni gara2 kena baling whipped potato la ni.. Nasib baik Sir yang buat! )
P/S: Baru first day pakai baju ni.. dah kotor macam ni...*sobsob*


Acken... Sifu I :) I will miss your kaki, and tangan! (dia suka tendang kaki org and suka pukul bontot orang dengan besi yang "counter closed. Next counter please")
P/S: Acken tak amek port time party tu... Maybe sebab dia malas nak cuci lantai nanti kot!


Azrul... Tauke tepung! Dush Dush Dush!
P/S: opss.. wat muka playboy terhormat la pulak!!!


Saufi si tauke cheese... Saba je la.. (",)
P/S: Raja blue jugak! :P


Chah.. Si tauke Coleslow.. (dia cedok coleslow bulk and direct je simbah kat I.. I pancutkan cheese kat dia!)
P/S: Penyelamat I masa I lupa nak cuci dumpster ari tu... :D btw, Chah ni "anak mama" tau! *mama=miss ana*




Scene lepas I mandi koboi kat Toilet...

Azlan.. Mastermind party2 mcm ni.. Btw, nasib baik kali ni dia cuti.. Kalau tak, teruk kitorg 2 org kena!
P/S: Opsss... Sorry.. Termesra pulak! :-*


Ouh.. Let me snap out sweet photo, Acken! ;)
P/S: I will miss you, brother!


Let me kiss you, babe! hahahaha..
P/S: Abu ni jadi rebutan Ainaa and Eena... :D but but but... I yg dapat snap photo seksi Abu ni :-*


Ouh Azrul.. Makanlah sikatku ini... :D
P/S: Tempat melepak yg sgt "sweet" dan dipenuhi dengan bau yg sgt "strong"!! :P

Sharing is caring.... =))
P/S: Azlan yang baru ter missed peluang main game ngn kitorg! Dia baru bangun tido la!! (Zali yg kejutkan Lan, alih2 Zali yang tido pulak.. phew.. Frust tau!)


Titanic versi KFC :P
P/S: Ouh Abu.. Lesung pipitmu akan aku rindui selalu... =((


Tinggal Kenangan... :)

video
Ni video yang Azrul rakam. Disebabkan Azrul lebih sygkan Ainaa dari I, maka, banyak la shot gambar Ainaa ;)


PHOTO OF THE DAY....


I do love you, girl! :)

P/S: Zali, npe xde goodbye kiss utk aku? Napa kau balik mcm tu je? Kau langsung tak bagi tau aku yg kau nk balik. Aku cari kau tadi. Tapi, bila aku tngk punch card kau, tengok2 kau dah balik. Aku sedih tau. :( Nevermind... I love you! Kalau "dia yg kau syg" lukakan hati kau, aku akan sentiasa ada di sini. Semoga kau sentiasa happy dan berada dalam lindungan Allah S.W.T.

Last but not least.. I'm sorry when I heard about Ezzaree... Dear Ezzaree... Semoga kau sedar akan kesilapan kau. Mak kau sayangkan kau; bukan bencikan kau. Dia tak mau kau musnah sebab perempuan. :)

Utk tau cerita selanjutnya tentang game kitorg ni, sila la melancong ke blog Ainaa Kamal yer..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang