H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Actually, Hari Anugerah Cemerlang ni berlangsung pada 28 Mac 2009 yg lepas. I mmg nak update my blog sempena hari anugerah cemerlang tu. Tapi, semua gambar ada pada Natasha. (since I xde camera, I mintak jasa baik Tasha utk snap a few photo on that day... ) So, Tadi Tasha bagi photo2 tu semua kat I through YM. Wahhh.. Excited sgt! Ok la. Xmo bnyk cerita. I upload je la gmbr2 masa hari sabtu ari tu..


Muka2 sebelum naik atas pentas... ( I cuak sebenarnya ni! tapi, cikgu Anwar dah ajar mcm mna nak happykan muka time2 genting, so, I apply je la...) P/S: Beliau tak ajar direct.. Cuma, dlm kelas beliau, I akn ketawa even time tu I tgh sedih@terkilan sgt... So, dah terbiase.. :D

Ouh. The Award goes to Syiqa! wakakakaka... (Jealous ngn Nina, Fateen, Fatehah, Tasha... Because muncung piala diorg tu lebih besar dan piala diorg lebih cantik!)

PERHATIAN! Jangan renung sijil tu lelama... Malu la.. Tak cantik pun result I

Bersama ayahanda dan bonda yang sudi melabur duit utk anak diaorg yang malas belajar ni!

The teachers... I love you! :-*

Nina, Jangan Jealous yer! ;;)

Wajah2 straight A's... Ade sorg lagi.. tapi, yg sorg lagi tu dah terbang ke Egypt.. Dia tinggalkan kitorg kat sini.. *sobsob*

Amek berkat ni... Cikgu2 add math simpanan I... ( Cuba zoom kat sijil diorg tu.. tngk bpe A diorg dapat!! )

Khairunnisa!!! I rapat ngn dia masa form 5.. Tu pun disebabkan Fatin Amira punya kes! (Ada baiknya Si Fatin Amira tu masuk kelas kitorg eyh?)

With Amir Zulzafri... ( I suruh tayang sijil, dia tayang kamera.. tau la aku xde kamera!)

Oh Habib! Senyummu itu akan aku rindui,ok! ;))

Amir dan Tasha... Both of u are wonderful,ok! :)\

Ouh Arjuna hatiku! :-X

Aku tau la aku ni comel hari ni.. Jangan la korg berebutkan aku, ok? (Ban ngn Amir tengah Ooo-som... tgk spe yg dpt pinang I nnt!)

I'm gonna miss you, tasha! (Tasha nk kawen ngn Robert Pattinson.. Takpe Sha.. I restu.. sebab, I dah tak mo kat Robert tu.. Dia tu busuk la.. tak mandi!)

Pilihlah aku jadi pacarmu! :P

Tiga dara pingitan kebosanan dengar ucapan yg membosankan!

Jangan la ni gambar terakhir kitorg ketika masih anak dara... (Faham x??)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

6 Love notes:

pelajar cemerlang ni. congrats honey :D

oi aku tadee!!!
tak acii!!
asal kau dpt tangkap gmba ngn nenek ngn mak aku ni?haha
nak pegi nak pegi!
tak gune muncung besar ke. satu anugrah pun aku tak dpt amik seniri!
tak aciii!!!:(

Ainina... xde la cemerlang sgt pown :P

Hanina... Aku dpt amek gmbr ngn mak n nenek ko sbb aku kan selebriti :P

agaga

jgn jealous yer.. kau tu dah terbang jauh2... biar la aku nk bermanja ngn mak n nenek ko :P

kite dah bace cerpen awk. sedih gilee

smpai hati u kate cayang i tu busuk!
die dh la hndsome, nk mati tgk die..hahahaha
sedih la, cm ni picture yg last for all of us..
waaaaaaaaa..
sayang korg sme..

nina: tu la, spe suro gi egypt, tinggalkan kiteorg sme..sob sob..

ainina... thanks yer... mood sedih la.. xpernah ade happy ending dlm ceritera cinta kita ni...

tasha... mmg robert u tu busuk.. x mandi... wakakakaka... dia sendiri yg mengaku,ok ;)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang