H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Isk. Lately ni kan.. I suka betul pilih title yg kontot2

tak tau la apesal ;)

ok. skrang ni I nak story ape yg I, Eena ngn My mom discuss kat Restoran Haji Tapah lepas I balik kje td...

Eena: Mama, kawan adik cakap, melalui tulisan adik je org boleh tau yg adik ni jenis yg susah nak faham, tapi once dah faham, adik akan buat sungguh2.

syiqa: Haaaa.. tu kau kena tanya cikgu Anwar. Sebab, dia pandai baca perangai orang ni.

Mama: tak habis2 dengan cikgu anwar! cikgu anwar! cikgu anwar! (menjeling geram)


Syiqa: Ye la. betul ape kak long ckp ni. Dia bleh baca perangai kak long tau. Betul plak tu!


Mama: Ye la. Nanti dia tau kau suka dia. Malu je
!

Eena: Dia mmg dah tau la mama! dari form 4 lagi!
(ni fakta yg I tak tau la bebetul fakta ke auta...) Mama: Eii. Buat malu je..

P/S: Wakakaka.. what ever eyh... I don't care ;)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang