H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Oh Oh Oh! Yesterday, we went to Alamanda Putrajaya! Yey! Hahahah.. Kitorg bawak Dina jalan2. Yang paling bestnya, kitorg x bawak "kereta" dia... -.-' *sigh* Oh nO! sape nak dukung dia?? To be fair, semua orang kena gilir2 dukung Dina! hehehe... Yg paling bestnya, masa kitorg naikkan Dina permainan yg masukkan duit and gerak2 tu, dia nanges! hahahaha. So cute, ok! Ok la. Malas mau cerita banyak2... I upload je la photo Dina tu yer... Btw, Esok mak ngah (Nek Ngah kepada Dina) nak bawak Dina jalan2 kat Zoo! Oh no! I tak leyh join sebab ade kelas memandu esok *sob sob sob*

P/S: Dear Eena, Esok amek gmbar Dina banyak2 tau!!!

*Kereta baru Nurdina!! Excited dpt kereta baru!*

*Siapa kata Nurdina tak pandai bergaya? Bila keluar dengan Nek Ngah dia, Nurdina la yang paling ada style, ok!* TENGOK MUNCUNG DINA TU!!!! -.-'

*Dina takut, Neksu!!!! Auntie Eena, Auntie Syiqa, jgn la gelakkan Dina!Nek Ngah, tngk diorg ni! Nanti Dina langgar tiang parking mcm mna???*

*Oh yeah... Tulang punggungku dah kuat! Sebab tu bleh duduk kat gelongsor*

*Oi.. jgn peluk la! nanti duit hantaran Dina jatuh!- Auntie Ainaa yg ckp mcm tu!*

*Auntie Syiqa, cepatla amek ayam tu..Dina lapar la. Lepas ni makan waffle tau!*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

haha..btul..
kena terapkan mcm tu kat bdk2 kecik skrg bila dpt aunty mcm awk..
haha!eh,dina terer parking ookkk.. ;)

errrr... terapkan ape pulak?

btw, nak perli kita psl parking la tu! =(( <----sign frust bercinta

dush dush dush~

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang