H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ainaa Kamal Punya ceritara...

All The Best, Darling! :-* I know you can do it.. Make me proud of you, ok!!
*I mmg dah bangga dgn dia ni pun..*
*walaupun I rasa I nampak extraordinary gemuk dlm picture ni, I letak jugak la since Ainaa kata cantik..-.-' *

Nur Hanina punya kisah..

Seperti yang korg semua sedia maklum, Nina a.k.a nea a.k.a maduna ni merupakan salah seorg doktor yg nak sambut anak I nnt... So, sekarang ni dia tengah bertungkus-lumus belajar kat Zagazig, Egypt. Dia ni mmg nakal sikit. Ade je nak kenakan orang.. Kalau bab2 bertegang urat, dia la ratu... tak kira bertegang urat pasal apa pun.. Semalam kan April Fool? I ingtkan takde la makhluk Allah yg bergelar manusia berani nak kenakan I.. Since diorg pown tau kan, kalau I naik angin macam mana.. Pastu, nak dijadikan cerita.. Doktor cerewet ni pun tegur la I kat YM.
( Pelik jugak. Sbb, slalunya I yg Buzz minah ni... ) So, I layan kan je la.. Then... Ni yg berlaku...

nur hanina nina : aku dpt tawaran utm medic
nur hanina nina : weh
nur hanina nina : aku tak smbung sini da.yay
syiqa : wahhhh
syiqa : kau balik malaysia r?
syiqa : x dok egypt lagi?
syiqa : yey!!!!!!!
syiqa : leyh ronggeng!!!!
syiqa : wey
syiqa : rugi la ko klau blaja kat msia ni
syiqa : sbb, x dpt kje overseas
nur hanina nina : haha
nur hanina nina : asal lak
syiqa : aku sebok nk blaja overseas, ko lak sibuk nk balik msia
nur hanina nina : haha
nur hanina nina : weh
nur hanina nina : april fool
nur hanina nina gaha
syiqa : babih!
syiqa : aku dah exxcited dah ni
syiqa : cilaka!
nur hanina nina : aha
nur hanina nina : amir da kene tadi
nur hanina nina : sian gile
syiqa : ceh.. kau mmg jaht!
syiqa : =((

Bertuah kau Nina! Kau April Fool kan aku yer! Dush dush dush... Nak tngk wajah minah bertuah ni??? Dia yg pkai tudung putih tu yer...



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

oit kau sebarkann april fool aku yang tak brape menjadi tu kat sini npe?
haha da ar gmba buruk-.-"
sory syiqa pasal itu april fool!:D

eee..gambar kte buruk la..
cpt tukar gambar lain,gambar kfc lawa..

Nina.. tak menjadi ko kate?

aku dah excited gile gaban time tu tau x??

ni sejak bila pulak ko nk jd mcm zali ni? -.-'

biar la aku nk letak ape pown kat blog aku ni :P

Ainaa... ye la.. kita tuka la.. nak attach gmbr "ABANG ABU ZAR" skali ke?

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang