H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


When you are in love and you get hurt, it’s like a cut...
it will heal, but there will always be a scar.

Mak Cik Ina ( MI ) : Cikgu F angin satu badan hari ni!
Syiqa : Haaa?? Kenapa pulak? *terkejut gila. sebab, cikgu F tu penyabar orgnya..*
MI : Rumah dia tak ada air. Dia kena pergi rumah mak mertua dia untuk mandi.
Syiqa : Hahaha...Kenapa tak ada air pulak?
MI : Dia kan duduk condoMANIAM, pihak pengurusan tak bagitau yg tak ada air. angin dia. Isteri dia nak siap pergi kerja lagi. Pagi2 lagi dia dah call mak cik; "Kak Ina, hari ni saya lambat sikit ye. Rumah takde air".
Syiqa : Isteri dia kerja ape, mak cik? *korek..korek..korek..*
MI : Tak tahu la mak cik. Kerja kerajaan ke ape ntah. pagi2 lagi nak kena keluar rumah.

P/S: Patut la pagi tadi tak nampak beliau! Muahahaha... Pergi cari bilik mandi rupanya! *Cikgu, kan ade sungai kat tempat parking lot tempat biasa tu?*=P


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang