H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Muahaha... Hari ni I g tengok wayang ngn Aina Farhana (Ena).
Sebagai peneman, I ajak Eena ( My sis ) ngn Aina ajak Hasmira.
Kami tak sangka cerita tu begitu..
sebab, ari tu tengok The Unborn, xde la seram sgt...
Kali ni, cerita Thailand ni dah menggugat keamanan hidupku..
(mmg dah agak yang cerita Thai mmg macam lahanat seramnya..)
Masa beli tiket I nmpk banyak lagi seat yg available..
Mak aih! mati kami!
sebabnya, time tu dah 3.30... movie start kol 3.45
Masuk panggung, kami ingt kami org pertama sampai dan I dgn celuparnya cakap "takde org. mati kita"
Rupanya, dah ade org yg sampai dulu.. ( x jadi mati)
Movie start je, pop corn dah bertukar tangan. sume takut pop corn tu di bazirkan..
Ade la beberapa couple yg dok sibuk berpeluk@berusap2an dalam panggung...
kami berfikiran liberal..
kami biarkan..
kami gelakkan mereka...
I dengan langsinya cakap "aku dengar dia menjerit je aku dah takut! lagi takut dari tngk cerita ni"..
dengar tak dengar, nasib korg! Muahahaha...
Takmo buat review pasal cerita tu..
nnt tak seram dah utk korg yg x tngk lagi cerita tu..
klau gatal jugak tangan tu nak tau ape sebenarnya cerita COMING SOON ni, tengok website dia ye...


P/S: jangan pegi ngn pakwe korg. Kalau tak, org depan korg akan cakap macam ape yg I cakap.. muahahahaha.... I tak kutuk diorg, I cuma gelakkan diorg sebab style diorg menjerit kat pakwe diorg sgt kelakar, ok!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

dowank nk manje2 bg org tgk depa sweet!iyeer lh sgt!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang