H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

14 April 2009



I will always love him.. I just won't love the way he treated me...

Memang betul la orang cakap... Perempuan ni, kalau x bekerja mmg takde keje lain yang dia akan buat; selain BERGOSIP! wakakaka. Sekarang ni I dah tergolong dalam golongan perempuan2 yg tak bekerja yg jd internet bergerak.. Nak tau sebab ape?

Alkisahnya macam ni...
Masa I tgh on9 tengah hari tadi, I dapat call dari Miss Azura. Dia bgtau I yg cek I utk bulan 3 (yg paling last) dah smpai. So, I pegi la amek. Lepas pegi amek cek tu, I pegi RHB bank kat giant sbb nak bank-in kan check tu. (I potong queue je since my mom keje kat bank tu) pastu, I nak balik dah. then, I terserempak ngn Atiqah n Afif M. I join Tiqah ngn Afif. Afif beli shampoo and Tiqah beli roti. Lepas beli belah kat giant tu,I ngn tiqah pegi carik keje. Wawawa.. sampai bila nak menganggur, kan??? tengah sibuk isi borang, hujan la pulak! Isk. Lepas Isi borang, I ngn tiqah pegi berteduh kat Sekolah memandu Cekap tu. Agaga.

Punya la lama bergosip ngn mak cik Ina tu.. muahahaha.. Mcam2 gosip keluar.. Antara yg menjadi mangsa gosip adalah Cikgu lan, IMKEDA dan Cikgu F.. muahahaha.. Rupanya ramai yg suka cikgu F ajar diorg.. I lupa la ape lagi yg kitorg gosip. Nanti bila I ingt, I update eyh?

*best betul I. Asyik dapat cikgu yg mendpt sambutan je.. dari zaman skola lagi... Dulu mse skola, cikgu anwar. skrang ni cikgu F pulak!*

tgh best sembang2, Nur Farida Dinisya pulak yg datang.. muahaha. ape lagi? jadi mangsa jugak la dia.. ngeh ngeh ngeh.. Shhhhh~

P/S: I miss him... I dah cuba lupakan dia and I kutuk dia kat diri I sendiri supaya I dapat lupakan dia. But, everytime I think of him, I realise I love him so much; No matter how much he hurt me!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

saba ank muda..xD

mcm berat jer bunyinya...
rindu sgt2 ker?

Ouh Nadirah...

tgh bersabar la ni.. -.-'

klau x, maunya aku serang umah mak dia, masuk minang!

wakakaka

kak Farina..
Hanya Allah je yg tau betapa syiqa rindukan dia.. =(

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang