H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Dear Zali,
Cause I love you and I miss you,
hearing your voice is the closest thing to touching you…

Semalam I chat ngn Afif Am. Pastu, I promise nak belanja dia. lepas discuss serba sikit, I suruh Afif amek I kat umah.. Muahahaha... masa kitorg nak keluar simpang kat Bahtera Camar tu, kitorg terserempak ngn ban. Ngeng. Tau la korg semangt nak bawak aku keluar jenjalan! agaga... Lepas makan2 kat McD yg kat highway hulu kelang tu, Afif ajak main boling.. ban suruh ajak tiqah & smira n afif nak ajak ainil. Then, lepas call mereka ber3, hanya ainil ngn tiqa je yg positive. Si smira tu keje la pulak! ban amek tiqa and hantar makanan adik I kat umah; Afif amek ainil...

Kemudian, kami sesat nak carik parking kat Ampang Point tu! muahahahaha... Ban nak parking basement, tu yg sesat. I mne biasa masuk basement tu! muahahaha.. naseb la... Kami main boling macam orang gila.. ( I je yg main mcm org gila... perasan model! muahahahaha.... ) I malas cerita banyak. So, tunjuk gambar je la...



sebelum main boling.. Ni kat Branded Outlet Store;B.O.S... Nampak sgt x bayar lagi.. muahahaha...

Afif... Excited nampak??? ;;)

"Strike... Strike.. Strike..."(Ainil berdoa dalam hati..)

Score board...
F- FNA ( Fatin Nur'asyiqah)
A- AA (Afif Amrudin)
A- AH (Ainil Huda)

P/S: Sorry Ban. Sebab aku ngn Tiqa, ko kena grounded! Really sorry! =((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

aku maafkn dikau bg pihak ban..
hahaha!

ouh. terima kasih

daku gembira

:)

sikitnye point?

muahahaa

xleyh la cerita bnyk2

nnt tuan punya badan marah pulak

*title tu mmg slalu xkena topik.. muahahaahaha*

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang