H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Petang semalam, I pegi KFC Taman Melawati tu.. Saje je nak jumpa Zali. Pastu, I nak suruh dia pilih course ape yang dia nak blaja nanti. But then, beliau sangat mengecewakan I.. Beliau tak sungguh2! What a loser! Wat penat aku je.. Aku yang sungguh2 nak suruh kau belajar, kau leyh main2.. Ape yg buatkan I frust sgt, Abu Zar tu leyh lak gelak2 and cakap "Jali tak mau belajar la.." Ceis! I love you, Zali. So, I want you to be a person that I can be proud of.

*Nak bluetooth lagu kat HP sir Bob, tapi x lepas la plak. I tak reti nak set up setting bluetooth kat laptop ayah ni...*

Abu dan Zali
*Zali ni tak fotogenik, so, I x mau letak gambar dia yang clear tu.. Sebab nanti ade yg kutuk dia... muahahahaha... *

Lepas lepak2 kat KFC tu, kami bergerak ke BSN pulak. Saja lepak2... Pastu, Zali tanya I "Kenapa kau jealous ngn Ara ari tu?" then, I diam je. Zali cakap "Cerita je la.." *mne leyh cerita!* Yang "Bestnya", Faisal; staff baru tu leyh tanya I soalan cepu mas...

Faisal: Apsal kau berhenti kerja?
Syiqa: Sebab mamat ni la... ( sambil pukul peha zali )
Faisal: Apsal pulak? (sambil pandang zali)
Syiqa: Sebab dia la!
Faisal: Abes tu, ape yg kau buat dok rumah?
Syiqa: Tanam lemak!
Faisal: kalau kau tak berhenti pun kau boleh tanam lemak. Tengok la makanan KFC mcm mne..
Syiqa: tak de la. sebenarnya aku jaga anak kat umah...
Faisal: Anak Zali eh?
Syiqa: tak la. Aku mne leyh jd mak anak2 dia. Ika tu je mak anak2 dia...
* Do you know? When I said about this statement, it hurt me so much!*

P/S: kau kata kau dah clash ngn minah tu? kau tipu aku, kan?? =((

Lepas lepak2 ngn mereka tu, I ikut my family pegi beli kasut skola Eena. Kat Bata tu I dapat bodek mama sepasang selipar colour pink! Muaaha.. cute! RM20 sepasang.. :P Lepas beli kasut dan selipar tu, kami anak beranak pegi la makan kat "The Ship"; kampung Baru.. Nak celebrate birthday mama... *I tak ingt nama sebenar restoran tu. tapi, kami panggil restoran tu "The Ship"*

Ade la beberapa insiden kat restoran tu yang buatkan I gelak gila2 macam nak guling2 jugak kat restoran tu. klau nak tau ape dia, pegi la baca kisah pasal peristiwa tu kat Blog Eena...

By the way, Happy Birthday mama! I ngn Eena kongsi duit belikan mama sepasang earing dari KENJI... I suka brand tu sebab ade whole life warranty utk pearl dia.. Ainaa yg kenalkan produk tu kat kitorg! muahahaha.. thanks darling! :-*

*tapi yang "bestnya",ayah yang sibuk amek gambar ngn earing tu ngn mama. muaahaha....*

Mama and Ayah...

My Dinner.. Habis diet I seminggu.. Penat je jogging seminggu tau!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

bila tgk gambar dorg,jd rindu pulak..
haih.. :(

oh,sama-sama!happy birthday aunty! :)

muahahaha

tu baru gambar yg cover muka

belum gmbr bbetul menayangkan wajah kachak dan sweet mereka tu..

agaga

ainaa, klau awk yg baru 3 minggu kje tu pun dah rindu kat diorg, apatah lagi kita ni yg 3 bulan ngn diorg...

kangen bangat!

=((

*psstt...jum jumpa diorg nak? leyh redeem aiskrim skali..muahahaha

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang