H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"



Dear Zali,

There are tonnes of fishes in the sea,
but you're the only one for me.


Seperti biasa... I akan keluar rumah pukul 8.00 pagi untuk pergi jogging. Sebelum keluar, I nak check si tiqa tu dah siap ke belum. Rupanya, dia baru bangun. Bagus! Ban pulak I ingtkan dia dah sampai dulu dari I sebab ari ni I lambat sikit keluar rumah... I keluar dalam kol 8.10 minit pagi.. hehehe... Bila I sampai kat padang tu, beliau xde lagi. lebih kurang kol 8.30 beliau call I. Baru nak keluar rumah rupanya! Lagi bagus! Beliau suruh I tunggu mereka.. I pun tunggu la mereka; walaupun masa tu dah nak balik sebab Abang F nak muncul dah.. Last2, bila I tunggu diorg, diorg tak datang pun. bleh lak dia sms I "kitorg nak b breakfast. nk ikut?" muahaha... bagus kawan2! Aku dah lambat nak usha Abang F, korg pulak boleh offer aku g breakfast? ye! "Seronok"! Bila I lalu tempat Abang F parking kereta tu, I tengok kereta kancil merah dgn nombor pendaftran "WKX 7***" tu dah xde.. (terpaksa sensored sbb nnt korg kejar keta tu! muahahahahah) hancur hatiku... =((

Lepas tu, I pegi la lalu depan Sekolah Memandu yang Abang F bertugas tu. Sebab nak pegi giant.. nak beli jem. I tngk dia dah xde kat situ. Cepat betul dia blah! then, I terus pegi beli jem tu. Murah je. Giant punya brand. RM2.99=RM3.00! balik dari beli jem, I lalu lagi depan sekolah memandu tu.. ye la.. nak balik umah,kan? kena la lalu depan sekolah memandu tu. Kalau tak, I kena pusing jalan jauh! Skali tu, mak cik Ina tu panggil I. Then, dia bagi la lesen I tu.. syahdu sungguh I tengok tarikh sah lesen I tu.. 21/4/2009-20/7/2009! Huwaaaaa.... Ini bermakna, I kena tunggu seawal-awalnya 20/5/2009 utk pegi test JPJ!!! Mummy!!! Nak lesen! =((

*Kurang asam punya JPJ.. Kenapa diorg kuatkuasakan "lesen kena matang sebulan" dulu baru boleh pegi test? banyak songel la korg ni! menyusahkan hidup aku je. dah la pegawai2 JPJ tu semuanya kekwat2 belaka. Aku manderem korg sume baru tau.. nanti aku suruh bomoh tu bodoh2kan korg, nak? tngk! sebab korg, aku dah jadi syirik! grrrrrr*

P/S: Malam tadi I call Zali. Masa I mintak zali tlg kirimkan salam kat Sir Bob, I dengar Sir bob cakap "hah? Fatin? " Muahaha.. I miss you guys! but, of course la I lebih rindukan Zali dari korg! Muahahaha...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

wah...dah ada lesen kete ...boleh aply jadi pemandu saja....hantar dan ambik sofiah ..g kelas pinano....heheheheheheh

muahahahaha

lesen L baru la

(-,-)

x layak lagi nak apply jd supir...

ainaa dah layak =P

sebulan baru gi test??ngeeee...

-ermmm bout my ex friend tu.bkn i xnk cite kat blog but its quite sensitive la...dulu die alim tp skrg die jd gay and die raba kawan baik die sndiri..kwn baik die tu juga merangkap my best friend jugak..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang