H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ouh. I cakap kat Ainaa yg I nak kahwin.. I cakap sungguh2 kat dia.. Pastu, dia tak bagi.. I YM ngn dia.. then, Beria-ia dia tak bagi. Isk. Nape ha? Dia siap warning I lagi.. "Awak nyesal nnt..." agaga.. ape2 je la Ainaa.. Klau ade yg masuk minang, kita say "YES!" je ;;)

Pastu, tadi I call Ainaa. Nak tanya pendapat pasal satu benda ni..

Syiqa: Ainaa.. Awak kat mana ni? Kita nak mintak pendapat awak ni..
Ainaa: Kalau awak kata awak nak kahwin umur 18, kita tak setuju!
Syiqa: Kah kah kah.. Takde la.. Kita nak tanya pasal Al-Junid tu. Esok kan... bla bla bla.........

So, kesimpulannya, Ainaa dah warning... jgn kahwin awal2.. hahaha.. npe x leyh yunk? Kan cepat sket leyh melahirkan anak2 yg comel2 macam mama dia ni,kan??? :D

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

20 Love notes:

KTE MMG X SETUJU!
jgn harap awk dpt kawin umur 18-20 selagi kte still hidup tahhuu?
*amaran keras ni*

wah!! awlnyer nk kawin,
x usah la kawin awal2 syiqa..
blaja, g vacation around the world ngn girlfriends dlu n dh dpt ape yg nk dlm life..
bru la kawin..
huhuhu..

Ainaa...

klau dah jodoh nk buat mcm mne? :-s
*buat muka kesian yg teramat sgt*

ouh cikgu alia...

vacation? err.. xde duit...
apa yg syiqa nk ye dlm hidup ni?
ANAK! Yey! hahahahaha... so, klau nk dptkan ape yg syiqa nk sebelum kawin, ape yg syiqa perlu buat ye utk dpt ank tu sebelum kawin? :D

wakakakakakakkakaka =))

uiks..
pape pun nak kawen kene jemput akak..
klu tak tau ar akak nak watpe nnti..
hehhehe..

kalo nak anak..
kna kawinla..
hahaha..
kawin jela kalo dh xtahan ek syiqa..
huhuhu...

Kak Dina...

mesti la jemput..

zul pown cika jemput :P

siap bg tiket kapal terbang lagi.. tu tandanya dia wajib dtg...

*jgn la jd mcm cerpen tu.. takut betul!* X)

Ouh Cikgu Alia..

terima kasih bagi green light!

wakakakaka

ainaa...

awk bila lg nk pass green light ni? :D

jgn harap kte nak bg green light ke lampu hijau ke ape ke..
over my dead body ye!
*dah start ugut ni*

klu jd cm cerpen tuh alamatnye die laa yg kene jd pengantin laki nye..
hehehe..

Garangnya ainaa ni -.-'

Akid, be aware!

=))

Ermm... Kak Dina...

bagus jugak!

at least, ade jugak calonnya..

:-"

Btw, tlg shhhhhhh~ boleyh x?? nnt dia tau la... X)

haha..mane ade garang..
kte tgh cuba nak membantu awk ok..
if awk nak anak,bleh..
jom kte g ambik anak angkat sama2..
kte mmg plan nak ambik pun bila kte dah start kerja nnt..
tp bkn anak angkat m'sia tau..
anak angkat overseas.. x)

ni nak kawen awal ni mesti nak anak sampai 20 orang kan?

uiks.. melampau la smpai 20 org..

banyaknya!

*kalau sume ank pompuan xpe jugak.. untung bnyk tu!*

wakaka..

btw, npe post yg ni famous eyh?

walhal, masa I taip post ni, idea dtg tetibe and sambil tergelak2kan ainaa lagi..

*suara dia dlm phone time I call dia tu kelakar la*

-.-'

kte tgh serious tau time ckp dgn awk tu..
kte kat kedai langsir..
haha..takut org2 lain yg kat kedai time tu..
awk bleh pulak ckp suara kte time awk call tu klaka..

kedai langsir??

nk beli langsir utk bilik pengantin ngn akid nnt ke? x)

hish..akid mane nak kawin dgn kte..
:((

errr

npe lak?

kan ari tu dah setuju nk kawin dlm laut? :P

ouh

xmau guna langsir la ni?

x..mmg die x nak..
x tipuuu..

isk.. mne tau ni??

kte tau la..
kte kan slalu dpt mimpi.. :((

errr

mimpi awk yg kita jd lesbian tu betul ke?

-.-'

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang