H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Dear Zali,
When I miss you,
sometimes I listen to music...
or look at pictures of you,
not to remind me of you...
but to make me
feel as if I'm with you...
It makes me forget the distance and capture you.



Tepat jam 7.32 pagi (klau x silap), Ban call I. Tanya pegi jogging kul brape. Then, bersiap-siap. Pukul 8.10 Ban sampai depan rumah. Kemudian, amek Helmi kat 7-Eleven. Bila sampai depan rumah Tiqa, rumah tu berkunci lagi. I bagi salam, main "cak-cak" ngn parents tiqa, masuk bilik tiqa dan tengok tiqa masih berdengkur dengan mukanya yang bertepek ngn krim jerawat. Muahahaha... Time tu dah 8.20! Tu yg best! Muahahahaha... Sampai kat padang di Wangsa Siaga lebih kurang jam 8.35. Hebat kan kami? Org lain dah nak balik, kami baru sampai! hahahaha.. Dah tu, kami ber-4 pulak tu. Kelakar sungguh kami punya perangai tadi. hahahaha... Lepas lari2 main2 kat trek tu, kami pegi makan kat NZ Curry House. (First time I pegi NZ yg kat bahagian atas tu!) Memang "berguna" la kan kami jogging tadi; sebab makan roti canai telur dan milo ais!

*Semakin ramai yang temankan aku jogging sekarang ni.. Lepas ni boleh la aku buat rombongan pegi taman tu! Ok, guys?; ni tandanya aku disayangi mereka sebab mereka tak mau aku jogging sensorg dan membahayakan diri sendiri, kan korg???*

P/S: I don't care what you have done to me. I love you still!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang