H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

13 April 2009

Announcement:
Peminat Junid mengganas kembali!!!


One day you will seek love
and be sorry that you threw mine away.


*Ainaa tagged I. So, kena la buat :P *

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Suka... Sebab, I boleh luahkan perasaan dan I tahu ramai orang akan tahu ape yang I rasa...

Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.
  1. Ainaa
  2. Eena
  3. Kartika Sri Dewi
  4. Cikgu Noor
  5. Orang2 yg ada dalam "My blogmates" list; yg update blog mereka
Anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
Ya..ya.. dan orang itu adalah orang yang sentiasa cuba buatkan I tersenyum x)

Taken or single?
Single, Of Course! (apa punya soalan ni? Bodoh betul!)

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
Oh! So many time! Please look in the sky and count the stars. Ok?

Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5.
  1. Sentiasa berusaha untuk buatkan I tersenyum dengan ikhlas dan dengan bahagianya (ada lagi ke lelaki macam ni?)
  2. Sweet ( x handsome pun xpe)
  3. Gentleman
  4. Suka cari duit
  5. Yg lebih tepat, mcm cikgu Anwar tu! Ok,people???
Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
As Soon As Possible!!! (hujung tahun 2009 boleh?)

Nak berapa anak?
Bergantung pada gaji Encik Suami I nanti... Kalau boleh, nak samakan dengan jumlah kawan2 I yang jadi doktor. Sebab, biar diorg merasa sambut anak I sorang satu...



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

gosippppp....hmmm...cikgu paling takut kena gosip..... hehehhe....ada apa-apa tak yang berkenaan saya yang sedang digosipkan....heheheheh.....

wakaka...

xde langsung cerita pasal cikgu

yg ade, cerita pasal ex-student TC dulu.. kawan2 saya tu.. muahahaha...

Alaa.. geng2 mamat S yg bocorkan rahsia saya kat cikgu anwar tu

agaga

shhhhh~~~

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang